Szekeres Viktor

Megvan az Angyalok és démonok női sztárja

Bár a Da Vinci-kód előzményének számító Angyalok és démonok forgatását az írósztrájk miatt elhalasztották és a premier dátuma is fél évet csúszott, szerencsére a szereposztók teljes erőbedobással dolgoznak.

És amíg Akiva Goldsman 4 millió dolláros rekordösszegért írandó forgatókönyve még nem nyeri el végleges állapotát, addig megindult, sőt már be is fejeződött az Audrey Tautou helyére kerülő főhős keresése.


A Tom Hanks által alakított Robert Langdon professzort a gyengébbik nem oldaláról ezúttal Naomi Watts fogja segíteni, ő alakítja majd Vittoria Vettrát, aki Leonardo Vettra fizikus lányaként az apja halálának ügyében folytatott nyomozásba segít be. A többi főszerepet (pl. Maximilan Kohler) még nem osztották ki, az azonban biztos, hogy a film 2009. május 15-én kerül a filmszínházakba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #6
    ha Sophie Neveu karakteréhez találtak egy francia színésznőt, akkor Vittoriának mér nem találtak egy olaszt?? lehet hogy Watts jó színésznő, de nem őt képzeltem el...
  • szanand #5
    "az egyik szereplőt annyira görcsösen akarta főgonosznak beállítani az író, hogy világossá vált - a legártatlanabbnak tűnő személy lesz a hunyó."

    Nem azért, de nagyjából ez a Dan Brown recept. Minden regényében így volt. Sőt általában a gonosz olyan kvázi "apai" jóbarátja a főhősnek (ebben pont nem). Szerintem monjuk nem is ettől jók a könyvei.
  • Atisz #4
    Hmm, a könyvben egy mediterrán típusú, nem a szó legszorosabb értelmében szépnek számító nő az illető. Gondolom majd elmaszkírozzák és megtanulja az olasz akcentust. Persze nem tudom miért nem könnyebb egy olasz színésznőt választani a szerepre... na mind1.

    A könyvről annyit, hogy nekem a vége túl kiszámíthatónak tűnt: az egyik szereplőt annyira görcsösen akarta főgonosznak beállítani az író, hogy világossá vált - a legártatlanabbnak tűnő személy lesz a hunyó. Persze lehet hogy én nézek túl sok filmet és már kisimerem a logikájukat... a helyzet inkább az: az a jó film/könyv ami több csavarral él és tényleg olyan szereplő a főgonosz akire az ember csak picit gyanakszik több lehetséges jelölt közül, és az illető azért sokat szerepel ahhoz hogy a végén a néző/olvasó ne nézzen bambán maga elé, hogy: "ez meg ki a ...?"
  • Heimdall #3
    Hát, igazad van, angyalunk van, akkor ki lesz a démon? A könyvet nem ovlastad véletlenül? Mert szerintem ritak jóra sikerült. Az Illuminátiusokról van szó benne, némi tudománnyal, és mítikus történelmi rejtéllyel. Nekem nagyon tetszett, remélem jobb forgatókönyvet csinálnak, mint a Da Vinci kódnak...
    Kíváncsi vagyok, hogy a haszasszint ki fogja alakítani...
  • Esrohnoil #2
    Én már csak arra lennék kíváncsi h. mik azok a címben szereplő "démok"?! :D
  • Wittgen #1
    Jó színésznő, jó nő. Tud játszani és még dekoratív is