Szekeres Viktor

A Lost írói nem sztrájkolnak tovább

Néhány író örlődik a két oldal között, hogy vajon társait vagy a sorozat stábját hagyja-e cserben. Carlton Cuse és Damon Lindelof, a Lost - Eltűntek két mindenese némi sztrájkolás után úgy döntött, hogy visszatér a sorozat mellé.

Persze ez nem jelenti azt, hogy folytatódna a Lost írása és azt sem, hogy az ABC változtatna jelenlegi tervein, miszerint a 2007/08-as évadban mindössze 8 órányi Lostot láthatnának a nézők. Cuse és Lindelof visszatérésével azonban besegíthett az utómunkálatokba és minden olyan aspektusba, amelyek nem kívánnak meg írói munkát.


A két készítő visszatérése azért is szimbolikus jelentőségű, mert a sztrájk nemcsak az írók munkáját, hanem az ideiglenesen leállított sorozatok stábjait is eléggé negatívan érinti, hiszen a stábtagok a szünet alatt - akárcsak az írók - nem kapnak pénzt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanner011 #4
    Ott a pont :)
  • orkaman #3
    - egy forgatókönyv kéne
    - NEM! Egy sort se írok.
    - egy kávé rendel!
    - már hozom is főnök...
  • Jezsin #2
    Hát ez egy nagy baromság!!!Nem fejezték be a sztrájkot csak segítenek egy kicsit.De ezzel nem sokat jut előre a sorozat.Szerintem a cím nem a legjobb.Ez lenne a jó:"A LOST ÍRÓI BESEGÍTENEK AZ OLYAN DOLGOKBA AMIHEZ NEM KELLENEK A SZAKMAI TUDÁSUK" Másnéven lehet hogy csak 8 rész marad ha nincs vége karácsonyig a sztrájknak.Szerintem addigra úgyis vége lesz.
  • HarryProf #1
    már reménykedtem...