Szekeres Viktor

Battlestar Galactica az interneten

A BSG, vagy, mivel Magyarországon vagyunk, a CSR-rajongók már tűkön ülve várják, hogy áprilisban elkezdődhessen a SciFi Channelen a Csillagközi romboló a negyedik, befejező évada. Szerencsére a készítők gondoltak a várakozókra is.

Az ő kedvükért ugyanis még novemberben bemutatták a Battlestar Galactica:Razor című filmet, mely december elején DVD-n is meg fog jelenni, mintegy 20 percnyi anyaggal kiegészítve a televízióban bemutatott filmet.

A Pegazusról szóló, múltba visszatekintő Razor pár hőséért ugyan nem tudunk izgulni, lévén ismerjük őket a Csillagközi rombolóból és így tudjuk, hogy hajuk szála sem fog meggörbülni, de mint film tökéletesen kielégíti a rajongókat.


És ehhez a tökéletes kielégüléshez bizony elengedhetetlen azon hét kisfilm ismerete, melyet az interneten jelentek meg webizódok formájában és mely flashbackek a Razorbeli történéseket vezetik fel, melyeket meg is lehet tekinteni a videómegosztókon a megfelelő sorrendben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • netrunner #10
    Szerintem jó volt a Razor.
  • gPROject #9
    BSG a kedvenc sorozatom -pedig nem vagyok sci-fi rajongó-, de a razor sajnos nem üti meg a sorozat szintjét. :(
  • DaniH #8
    Nem tudok rámutatni, pontosan miért, de nekem sem teszett a Razor!
    A sorozat egyik kedvencem, mindig tűkön ülve vártam az új részeket, ezt meg majdnem kikapcsoltam, nem érdekelt... Azt hittem hogy egy "spinoff" film, hogy a rajongókat kielégítsék amíg nincs sorozat, aztán most néztem hogy ez a negyedik évad nyitója is egyben! Jó felé megy a sorozat?
  • Zocsi #7
    Pont ezaz! Hogy szinkronnal csak egy átlagos sorozat. De eredeti hanggal több annál. Sokkal több érzelem átjön ha a színészi játék a saját hangján szólal meg. Ez persze nem minden filmnél igaz, de sztem a BSG csapata jó színészekből épül fel. Legalábbis egy idő után mindenki belesimult a karakterébe és télleg jól játszották azokat. Hmmm... lehet, hogy csak elfogult vagyok. Pedig emléxem anno véletlenül akadtam rá a pilot-ra.
  • Kobaljov #6
    tv2 adta szombat délutánonként, pl.
  • MiZo81 #5
    Szinkronnal? Hol adták? Ha élne a kedvenc weboldalam, már biztos feltette volna valaki. ;)
  • winnie #4
    én szinkronnal néztem, teljesen átlagos volt. rengeteg sokkal rosszabb van.
  • Zocsi #3
    Én még nem láttam a Razor-t!
    A BSG pedig az egyik kedvenc sorozatom mind a mai napig, de kizárólag angol hanggal, mert sztem ez is - mint általában a sorozatok, pocsék szinkront kapnak/kaptak. (Vannak persze kivételek, természetesen.) Imádom a karaktereket és a depis hangulatot.
  • Hoz_Hun #2
    Nekem tetszett a Razor.
  • orkaman #1
    igazán bírom a sorozatot, de a Razor nem igazán jött be.