Szekeres Viktor

24: valószínű, hogy csak 2009-ben folytatódik

Amerikában sztrájkolnak a forgatókönyvírók és ennek következtében november 5-e óta egy szót sem vetnek papírra. Mindennek következtében a sorozatok a már leforgatott epizódjaikkal gazdálkodnak. A 24 esetében ez nem megy olyan könnyen.

A nagyon, nagyon régi motorosok talán még emlékeznek a sorozat startjára, amikor is a Kiefer Sutherland által főszerepelt sorozat még normális ütemben került képernyőre, olykor-olykor ismétlésekkel megszakítva az új epizódokat, kora ősztől késő tavaszig.

Ezzel a rendszerrel nem csak az ismétléstől herótot kapó rajongók fáztak, hanem a Fox csatorna is, hiszen a 24 ismétlései meglehetősen gyengén teljesítettel, így egy barbatrükkel úgy határoztak, hogy a 4. évadtól kezdve csak januártól indítják el Jack Bauer újabb ramaty napját, azonban cserébe minden héten vadonatúj epizóddal kedveskednek a nézőknek.


És éppen ez a rendszer lehet a 24 7. évadának halasztója, hiszen a januárra tervezett startra már 8 epizód elkészült, azonban a többi forgatása forgatókönyv híján nem lehetséges és, mivel a Fox nem akarja borítani a rendszert, vagyis nem tervezi kettébontani a 24 évadát, ezért, hogy teljes évad kerülhessen a képernyőre, elahalasztották a 7. évad startját.

Hogy mikor kezdődhet az a bizonyos hetedik nap, még kérdéses - az írósztrájk befejezésének függvénye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #7
  • Wittgen #6
    JAck utolsó nehéz napja lenne.
    .
    .
    .
    ...mert fejbe lőné magát....
  • koschwarz #5
    "jack bauer találkozik josé armandoval, aki elárulja neki, hogy lucienda santos már régóta nem szeretei sanchezt, hanem helyette juan haciendával kavar. jacknek 24 órája van, hogy kibogozza a szálakat."

  • beef #4
    Vegyenek fel mexikói írókat, ők nem sztrájkolnak és a sorozat bizniszben is benne vannak rendesen :)
  • AnonymouS #3
    Mért nem tudnak megállapodni az írókkal egyébként?
  • winnie #2
    ööö, muszáj január elején startolni, különben nem tudják leadni az évadot május végéig.

    "ezek" nem terveznek sehogy, mert forgatnának, csak nincs miből forgatni és inkább már most jelzik, hogy baj van, hogy ne a premier estéjén mondják, hogy "sori, majd jövőre"
  • orkaman #1
    nem igazán értem....
    még van 1 hónap ebből az évből, + nem muszály január elején startolni,
    +8 rész az 2 hónap.

    ezek úgy terveznek hogy 3-4 hónapig tuti nincs megállapodás.

    akkor csak simán zárják be a bótot.