Szekeres Viktor

Győzikét a falusiak nézik

Csaknem másfélszer magasabb piaci részesedést ért el a hétfő esti NCIS - Tengerészeti helyszínelők a fővárosi célcsoportot figyelembe véve, mint a konkurencia doku-soapjának évadnyitó epizódja.

Ahogyan az várható volt, a Győzike-premier ismét csak telitalálatnak bizonyult az RTL Klub számára, hiszen hétfőn mind összenézőszámban, mind a kereskedlmileg megcélzott 18-49-es korosztályban legyőzte a konkurens NCIS-t.

A TV2 azonban jelezte, hogy érdemes a számok mögé nézni, hiszen az igazság ott is rejtezhet. Eszerint Budapesten és a jelentős vásárlóerőt képviselő korcsoportokban továbbra is a TV2 viszi a prímet hétfő esténként. A sok helyen még továbbra is tévesen Tengerészeti helyszínelőkként emlegetett NCIS csaknem másfélszer magasabb közönségarányt ért el a fővárosi, 18-49 év közötti nézők körében.

Még jelentősebb az eltérés, ha figyelembe veszünk néhány további paramétert. A TV2 közlése szerint az RTL Klub műsorának nézői túlnyomó részt (75,4%) alacsony iskolai végzettségűek, 10-ből négy közülük falun él, valamint csaknem minden harmadik hatvan évesnél idősebb, illetve harminc százalékuk a legalacsonyabb jövedelmi kategóriába tartozik. Ezzel szemben a titokzatos bűnesetek után nyomozó helyszínelőket nézők aránya a nézői összetételt tekintve sokkal kiegyenlítettebb, és elmondható, hogy nagyobb részük a legmagasabb jövedelmi kategóriába (26,4%) tartozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • timantes #47
    Meg az anyátokat!! Azért a "falusi emberek" többen vannak , bármikor leigázhatják a nyomi városlakó Budapesti porfészket.
  • NYCBoy #46
    A győzikle szerintem is gáz, de be kell, hogy valljam, hogy néha a mónika sót nézem a barátnőmmel, aki mostanában fog doktorálni kvantumfizikából, én pedig progmatos vagyok. Egyszerűen jó néha leűlni a tv elé, és bámulni az értelmetlen műsorokat egy végigagyalt nap után.
  • chuky123 #45
    Kb olyan mint az Osborn volt. Én az összes helyszinelőket utálom 1 kaptafára készült az összes. Ha lenne Több választható alternativa akkor azt nézném.
    Az a baj a Discoveryn is állandóan ismételnek. Akkor inkább viasat3.
  • JokeRpapa #44
    arról, hogy honnan és hogyan töltöm le, nem szóltam... :))) de legalább megúszom azt a parasztvakítást, ami a tvből ömlik reklámok formájában... egyébként pedig, aki nézi, az megérdemli... :)))
  • immovable #43
    Furcsa humorod lehet ha ezen röhögni tudsz. Egy-két részt láttam/hallottam még az elején, asszem kettőt, de vicces dolgot nem láttam benne, csak szánalmat, hogy ezt a c****-t "eszi" a nép.
  • cptkilljoy #42
    Legálisan letöltöd, mert ott kint is felvehetted volna? Te azért elég erős fogalomzavarban szenvedsz. A torrentről letöltött sorozatok nem legálisak! Fő is a csatornák feje miatta, de nem tudnak vele mit kezdeni. De hogy nem legális, az biztos. Ha meg iPod előfizető vagy és tényleg fizetsz is minden egyes megnézett sorozatért, akkor irigylem a bankszámlád :D
  • JokeRpapa #41
    szeretem a sorozatokat (bevallom Győzikét nem nézem)... viszont nincs TV-m... de internet az van... eredeti nyelven, reklámok nélkül, -mert vannak olyan kedvesek és megvágják- legálisan letöltöm, mivel ezek már lementek küldöldön a televízióban... tehát akár ott is felvehettem volna... szóval lehet így is...
  • Csaba42 #40
    Mégis sokkal több az ÉRTELMES műsor rajta, mint a fos kereskedelmi csatornákon. Egy kereskedelmi csatornának szerintem nem az a dolga, hogy igénytelen valóság-showkat, sorozatok tömkelegét és idiótábbnál idiótább műsorokat (lásd Ügyi-fogyi) adjon. De ez a megfogalmazás kb. annyit ér, mint amit Te mondtál, hogy a DC annyi fos műsort ad a maga kategóriájában, mint a kereskedelmi csatornák.
  • koxaka #39
    "A sok helyen még továbbra is tévesen Tengerészeti helyszínelőkként emlegetett NCIS"

    mint itt is az első bekezdésben. :P
  • Mythic #38
    És elnézést az újabb hozzászólásért, csak így tesz-vesz kozben jut még ez-az eszembe. Nem mondtam meg senkinek hogy mit nézzen, ezzel kezdtem a mondatot: SZERINTEM. Azért nagy gáz, hogy bárki is ezt nézi, mert mindegy hogy mi okból nézi, de a nézettség meglesz és ennek koszonhetoen tovább fog omleni ez a sok szar a tvbol. Legkozelebb Mo legnagyobb putriját fogják majd talán bekamerázni, azután nézhetitek Lakatos Lajos kalandos mindennapjait és nevetgélhettek rajta.