47
  • timantes
    Meg az anyátokat!! Azért a "falusi emberek" többen vannak , bármikor leigázhatják a nyomi városlakó Budapesti porfészket.
  • NYCBoy
    A győzikle szerintem is gáz, de be kell, hogy valljam, hogy néha a mónika sót nézem a barátnőmmel, aki mostanában fog doktorálni kvantumfizikából, én pedig progmatos vagyok. Egyszerűen jó néha leűlni a tv elé, és bámulni az értelmetlen műsorokat egy végigagyalt nap után.
  • chuky123
    Kb olyan mint az Osborn volt. Én az összes helyszinelőket utálom 1 kaptafára készült az összes. Ha lenne Több választható alternativa akkor azt nézném.
    Az a baj a Discoveryn is állandóan ismételnek. Akkor inkább viasat3.
  • JokeRpapa
    arról, hogy honnan és hogyan töltöm le, nem szóltam... :))) de legalább megúszom azt a parasztvakítást, ami a tvből ömlik reklámok formájában... egyébként pedig, aki nézi, az megérdemli... :)))
  • immovable
    Furcsa humorod lehet ha ezen röhögni tudsz. Egy-két részt láttam/hallottam még az elején, asszem kettőt, de vicces dolgot nem láttam benne, csak szánalmat, hogy ezt a c****-t "eszi" a nép.
  • cptkilljoy
    Legálisan letöltöd, mert ott kint is felvehetted volna? Te azért elég erős fogalomzavarban szenvedsz. A torrentről letöltött sorozatok nem legálisak! Fő is a csatornák feje miatta, de nem tudnak vele mit kezdeni. De hogy nem legális, az biztos. Ha meg iPod előfizető vagy és tényleg fizetsz is minden egyes megnézett sorozatért, akkor irigylem a bankszámlád :D
  • JokeRpapa
    szeretem a sorozatokat (bevallom Győzikét nem nézem)... viszont nincs TV-m... de internet az van... eredeti nyelven, reklámok nélkül, -mert vannak olyan kedvesek és megvágják- legálisan letöltöm, mivel ezek már lementek küldöldön a televízióban... tehát akár ott is felvehettem volna... szóval lehet így is...
  • Csaba42
    Mégis sokkal több az ÉRTELMES műsor rajta, mint a fos kereskedelmi csatornákon. Egy kereskedelmi csatornának szerintem nem az a dolga, hogy igénytelen valóság-showkat, sorozatok tömkelegét és idiótábbnál idiótább műsorokat (lásd Ügyi-fogyi) adjon. De ez a megfogalmazás kb. annyit ér, mint amit Te mondtál, hogy a DC annyi fos műsort ad a maga kategóriájában, mint a kereskedelmi csatornák.
  • koxaka
    "A sok helyen még továbbra is tévesen Tengerészeti helyszínelőkként emlegetett NCIS"

mint itt is az első bekezdésben. :P
  • Mythic
    És elnézést az újabb hozzászólásért, csak így tesz-vesz kozben jut még ez-az eszembe. Nem mondtam meg senkinek hogy mit nézzen, ezzel kezdtem a mondatot: SZERINTEM. Azért nagy gáz, hogy bárki is ezt nézi, mert mindegy hogy mi okból nézi, de a nézettség meglesz és ennek koszonhetoen tovább fog omleni ez a sok szar a tvbol. Legkozelebb Mo legnagyobb putriját fogják majd talán bekamerázni, azután nézhetitek Lakatos Lajos kalandos mindennapjait és nevetgélhettek rajta.
  • Mythic
    Mellesleg egyre nagyobb divat a kereskedelmi TV-ket meg a Microsoftot fikázókat fikázni. Nem mintha bármelyikotok bizonyítani is tudná az igazát. Melyik volt elobb a tyúk vagy a tojás?
  • Mythic
    Winnie magas ló vagy sem, nekem akkor is megvan róluk a véleményem, és nem is valami szép. Aki cigányokat képes nézegetni szabadidejében... Rohogni rajtuk... érdekes humora van az egyénnek, más szellemi elmaradottságán rohogni.
  • winnie
    "Szerintem igenis gáz az, hogy valaki Gyozikét néz."

szerinted gáz, ha valaki röhögni akar.

sokkal nagyobb gáz azt írni, hogy gáz nézni. (nem kicsit magas ló, hogy te mondod meg, hogy mi a gáz és mi nem. és persze az egészbe az a röhej, ha most beírnád, te mit nézel, olvasol, hallgatsz - akkor mi röhögnénk, hogy mekkora gáz dolgokat. gerenda-szálka.
  • winnie
    " A neten DIVAT anyázni a kereskedelmi TV-ket, aztán nagy melldöngetve Discovery-zni, holott a saját műfajában az legalább annyi "igénytelen sz*rt" ad, mint az RTL."

ámen to that. ez valóban így van.
  • m4G1c
    :D
  • Mythic
    Szerintem igenis gáz az, hogy valaki Gyozikét néz. Fuggetlenul attól, hogy értelmiségi, falusi vagy városi. Ha Gyozike a hétfo esti programja, akkor megérdemli ezt a cikket. Inkább olvasna egy jó konyvet vagy újságot, ha esetleg nem tud más csatornát nézni, de azt nem hiszem el, hogy véletlenul ment pont az a csatorna.
  • Laci082
    "szép, hogy az SG-n fórumozó 1-2000 ember (akik a TV-s témákhoz néha hozzászólnak - ha sokkal többen vagyunk, akkor elnézést a csúnyán mellément tippemért) kritikus és kiművelt ízléssel bír,"
    Ugyan már. Ennek köze sincs a kiművelt ízléshez... A neten DIVAT anyázni a kereskedelmi TV-ket, aztán nagy melldöngetve Discovery-zni, holott a saját műfajában az legalább annyi "igénytelen sz*rt" ad, mint az RTL.
  • koxaka
    "10-ből négy közülük falun él"

először úgy olvastam, hogy fán él. és az a csúnya, hogy meg se lepődtem.
  • The Hedgehog
    ez a falu-vidék-bp sztereotípia már annyira összemosódott, mi a ráknak visszatérni erre és hivatkozni rá... én falun lakom és laktam egész életemben, a legközelebbi város hozzám Győr (20km) mégsem érzem a szocializálódás elmaradottságát. Számolom a szomszédaim és 10-ből 7 városból költözött ki. A nyugdíjasok nagy része falun él és ők minden bizonnyal inkább Győzikét néznek, mint NCIS-t. Ennyi...
  • cptkilljoy
    Egyébként meg a sok hülye felmérés helyett valaki támogathatná a Feliratok.hu szerverét, mert én is csak olyankor bosszankodok az ilyen hülyeségeken, amikor nem megy a feliratos szerver és belenézek a kevésbé érdekesnek tűnő hírekbe is ;)
  • kow83
    Igen és valószínüleg betegre keresik magukat. Úgy értem nagyon...
  • cptkilljoy
    Most távol álljon tőlem minden kötözködés és politizálás, de ekkora demagóg marhaságot már rég olvastam. Az rendben van, hogy nem falun, hanem egy harmincezres kisvárosban nőttem fel, de apám 6 osztályt végzett, betanított munkásként pék volt amíg nyugdíjba nem ment (leszázalékolták a műtött lába miatt, ami 50 éves korára kikészült a kemence mellett). Anyám 8 osztályt végzett, árukiadó volt a pékségben, később pedig takarítónő egy középiskolában, majd egy általános iskolában. Gondolom ebből egyértelműen látszik, hogy a szüleim abból a rétegből származnak, akiknek állítólag nem telik főiskolára küldeni a gyereküket. Én valahogy mégis elvégeztem egy informatika szakot és diplomás informatikusként rendszergazda vagyok már több, mint 10 éve. Nem akarok én flamelni, de az ilyen, "ha nem keresünk olyan jól, akkor csak WC pucoló lehet a gyerekből" szövegektől feláll mindig a szőr a hátamon.

Egyébként, hogy ontopic is legyek, a TV2 ezzel csak arra akart rávilágítani, hogy a Győzike nemes egyszerűséggel csak egy primitív fostalicska műsor, amihez igenis kell egy bizonyos alacsony igényszint (ami az én szüleimnél is megvan, még mielőtt valaki ezzel jönne!), ami kereskedelmileg is visszaköszönhet. (Na persze, ha az RTL Klub a Győzike Show alatt gumicsizma és traktor reklámokat nyomat... Pfúúúúj, undorító prekoncepció a műsort nézőkkel szemben.)

És lehet itt mindenféle melldöngetéssel jönni, hogy én így csak Discoveryt vagy úgy csak Spectrumot nézek, de valahogy mégiscsak kereskedelmileg megtérül, hogy már a mittoménhanyadik évadja megy ennek a baromságnak és valahogy mindig azokat a pletykalapokat viszik a legjobban, amiben ez (és a hozzá hasonló baromságok) vannak a címplapon. És az nagyon szép, hogy az SG-n fórumozó 1-2000 ember (akik a TV-s témákhoz néha hozzászólnak - ha sokkal többen vagyunk, akkor elnézést a csúnyán mellément tippemért) kritikus és kiművelt ízléssel bír, de azért lássuk be, mi vagyunk a nagyon-nagyon kicsi kisebbség a lakosság összességét nézve.
  • Kincsy777
    Ebben a cikkben van valami :-)
  • neptum
    igaz én is falusi vagyok még se nézem azt a hülye zebramániás nyomorult pöcst
  • ffxi
    LOL akkor a falusiak csak szellemek, akik tévét néznek? :D
  • sweech
    "A TV2 közlése szerint az RTL Klub műsorának nézői túlnyomó részt (75,4%) alacsony iskolai végzettségűek, 10-ből négy közülük falun él, valamint csaknem minden harmadik hatvan évesnél idősebb, illetve harminc százalékuk a legalacsonyabb jövedelmi kategóriába tartozik."

van aki abból él, hogy ilyen fos felméréseket csinál? D: beszarás ez
  • winnie
    az is kereskedelmi.
  • TothLaci
    Nekem TV-m sincs. De ha lenne, biztos nem kereskedelmi csatorna menne rajta, max zenecsatorna.
  • akyyy
    falun nincs is ilyen mérő eszköz :D legfelejbb ilyen pest meletti "falun".
  • pauly
    A discovery-n még több az ismétlés :)
    Amúgy nem is értem,ezek teljesen hülyének nézik az embereket?Már többször volt hogy reklámozták hogy új részekkel hétköznaponként ez meg ez,belenézek,oszt ismélést adnak...Már a disoveryt is megutálom :/
  • Tinman #17
    A Tengerészeti helyszínelők számomra kb. annyira érdekes, mint Victoria Beckham magánélete így nem nézem. Röhögni néha tudok a zebracsíkos kisebbségen, de a nyitó rész iszonyat erőltetett lett.

NGC-t én is szeretem, de rengeteg az ismétlés, ritka az olyan, amit ne láttam volna, a 10 percenként bedobott reklám szintén elég lelohasztó.
  • Laci082
    A tv2 évek óta ezt csinálja. Ha bukik egy műsoruk 8ami elég gyakra történik náluk) a kereskedelmileg fontos 18-49-ben, akkor addig kavarnak a számokkal amíg találnak egy olyan célcsoportot amiben nyertek, és ezt hangoztatják...
  • fodi91
    18-49-ben ami a hirdetőknek nagyon fontos a Győzike nyert ezért az RTL Klub elégedett lehet. Az oké, hogy a budapesti 18-49-es csoportban a TV2, de az még édes kevés. A TV2 próbál magyarázkodni mint mindig. A legjobb az volt amikor azt mondták, hogy az Egy rém rendes család Budepestent 4-14 éves korosztályban többen nézik mint a Vészhelyzetet és ezzel próbáltak villogni. Pedig az a korosztály a hirdetők szempontjából nem igazán számít.
  • Csaba42
    Ja, és RTL Klub!
  • Csaba42
    Bizonyára Te az értelmiségi TV2-néző félistenek közé tartozol, vagy tévedek? Ha viszont kinyitnád a csipásaid, láthatnád, hogy az embertelen megfogalmazással van sokaknak gondja, nem pedig azzal, hogy sokan nem a TV2-t nézték.
  • Csaba42
    Én is, de szeretem még a National GC-t is, és a Spektrumot is, ebben a sorrendben haladva.
  • xizor
    miért van sok ember ennyire felbárodva, ha nem egy "rtl klubb" barát hír van írva?
  • Csaba42
    Hát, kb. nekem is ez jött le belőle. Az egy dolog, hogy a TV2 csak a saját népszerűtlenségét próbálja megvédeni, de ami szánalom, az szánalom. Ennyire azért nem kellene lenéznie a konkurens csatornát nézőket, hisz attól még, hogy nem egy Einstein valaki, illetve nincs 6 diplomája, még belül jobb ember lehet, mint az ellenkezője.
  • neptum
    nem a leginteleigensebbek nem néznek TV2-t meg RTL Klubot én inkább mást nézek igaz szinte csak Discoveryt nézek amikor csak tehetem
  • paco24
    Ezzel a tv2 azt akarja mondani ha falusi vagy és csak szakmunkás vagy éretségid van mert a minimálbért keresö anyád apád nem tudott főiskolára küldeni akkor az már nem is számit nekik hogy mit néz?