Szekeres Viktor

A TV2 a Smallville pártján

Sosem lehetett tudni, hogy a TV2 hányadán is áll az ifjú Superman kalandjairól szóló Smallville című sorozattal, pedig Clark Kent nem egyszer népszerűbbnek bizonyult itthon, mint a másik képregényes-szuperhősös széria, a Hősök.

Voltak idők, amikor az amerikai sugárzástól alig lemaradva kerültek nálunk képernyőre a smallville-i kalandok, majd előfordult, hogy hónapokig, sőt évekig semmit nem láttunk, mindössze ismétléseket. Megesett, hogy hétköznap este, kiemelt időpontban került képernyőre a sorozat, volt, hogy minden hétköznap darálta a TV2, de legtöbbször, bár változó időpontban, vasárnap délután találkozhattunk kansas-i hőseinkkel.


Jelenleg 15.30-as kezdési időponttal megy az 5. évad a TV2-n (odakint a 7.-nél tartanak), de a csatorna elégedett lehet a nézettségi adatokkal, hiszen november 18-tól az előkelőbb és nézettebb 16.30-as időpontra emelik ki a sorozatot - a Száguldó Vipera rajongóinak legnagyobb szomorúságára, hiszen az autós sorozat ezért átkerül a hétköznapokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zotya84 #4
    Kicsit kezdem unni, hogy összevissza pakolgatják. Emiatt már a bnőm meg sem tudja nézni (ismét), így asszem mi maradunk a letöltött dvdrip+feliratnál. (Meg persze én a péntek hajnalonkénti angolgyakorlásnál az új részekkel)
  • sanner011 #3
    Persze, jó kis Z kategória, néha leülök elé:)))
  • ldavid #2
    "a Száguldó Vipera rajongóinak legnagyobb szomorúságára"

    lol, ilyen létezik?
  • ZoliJ #1
    volt már a 16:30-as időpontban a Smallville, csak a Száguldó Vipera kedvéért pakolták át...