Ötvös Tibor

Jövőre kezdődik az Onimusha forgatása

2008 áprilisára tűzték ki a Capcom sikerjátékából készülő film forgatásának kezdetét. Az Onimusha rendezője Christopher Gans lesz, aki a Silent Hill folytatását hagyta ott emiatt. Közben megérkezett a Tekken film első posztere is.

Klikk ide!
Korábban hírt adtunk a sajnálatos tényről, miszerint a Silent Hill filmváltozatáért felelős Christopher Gans nem vállalta el a folytatás levezénylését, így a gyártó kénytelen új rendezőt keresni. Jó hír viszont, hogy Gans egy másik játék filmverziója miatt lépett olajra.

A kiválasztott az Onimusha lett, mely eddig négy epiódot és egy verekedős mellékszálat ért meg konzolokon. Gondolom mondanom sem kell, hogy a széria a számtalan sikerjátékot kiadott Capcom nevéhez fűzödik és nem most találkozunk utoljára a kiadó nevével. Hiszen a tervek szerint lesz nekünk Lost Planet, Dead Rising és Tekken film is. De térjünk vissza a 70 millió dollárból készülő szamurájos filmhez.

Először is lássuk a sztorit, mely az első játék történetén alapul. A főhős becses neve Samanosuke Akechi, aki szerelme, Yuki hercegnő kiszabadítását tervezi a gonosz Nobunaga karmaiból. Útja során démoni hordákkal kell, hogy megküzdjön.

És ha már a Tekken szóba került, lássuk a filmváltozat első, hivatalos plakátját, mely a héten került fel a netre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • creed13 #14
    A Tekken-ből inkább egy fasza CGI-jos vagy anime filmet kéne csinálni.Amit csináltak anno nem igazán nyerte meg a tetszésem...
    Egyébként szerintem az FF Advent Children jóra sikeredett, mert nem egy okoskodó komoly filmet csináltak /mint az eredti FF/, hanem egy filmet a JÁTÉKOSOKNAK, és azoknak akik nyitottak a FF világára!!!
  • creed13 #13
    A Tekken-ből inkább egy fasza CGI-jos vagy anime filmet kéne csinálni.Amit csináltak anno nem igazán nyerte meg a tetszésem...
  • sanner011 #12
    Na és Duke Nukem film mikor lesz?
    Mikor kijön a Forever? xD
  • Kemuri #11
    Azóta mióta 94-ben kijött a Tekken első része?
  • ffxi #10
    Squaresoft próbált és belebukott :'(
  • Librarian #9
    Ha már CapCom, akkor én DinoCrisis filmet szeretnék. Nem élőszereplőset, hanem olyan profi számítógépes technológiával, ahogy annó a játékokban a nagy videókban volt. Huh, de jó lenne. :-)
  • ffxi #8
    Hé! Tekken mióta Namco-s? :S
  • ffxi #7
    Ha lesz sok jó bula mint DoA-ban, akkor jó lesz :D
  • Wittgen #6
    Ha a Tekken is olyan lesz, mint a DoA, akkor nem sok jót jósolok neki. Azt a filmet is nagyon elb*szták a kedves alkotók.
  • neptum #5
    de a Dead Risingból film mi lesz benne ? megy a főhős és gyepálja a zombikat ? játékba jó de majd meg látjuk mit hoznak ki belőle lehet beleraknak valami szerelmi szálat :D