14
-
creed13 #14 A Tekken-ből inkább egy fasza CGI-jos vagy anime filmet kéne csinálni.Amit csináltak anno nem igazán nyerte meg a tetszésem...
Egyébként szerintem az FF Advent Children jóra sikeredett, mert nem egy okoskodó komoly filmet csináltak /mint az eredti FF/, hanem egy filmet a JÁTÉKOSOKNAK, és azoknak akik nyitottak a FF világára!!! -
creed13 #13 A Tekken-ből inkább egy fasza CGI-jos vagy anime filmet kéne csinálni.Amit csináltak anno nem igazán nyerte meg a tetszésem... -
sanner011 #12 Na és Duke Nukem film mikor lesz?
Mikor kijön a Forever? xD -
Kemuri #11 Azóta mióta 94-ben kijött a Tekken első része? -
#10 Squaresoft próbált és belebukott :'( -
Librarian #9 Ha már CapCom, akkor én DinoCrisis filmet szeretnék. Nem élőszereplőset, hanem olyan profi számítógépes technológiával, ahogy annó a játékokban a nagy videókban volt. Huh, de jó lenne. :-) -
#8 Hé! Tekken mióta Namco-s? :S -
#7 Ha lesz sok jó bula mint DoA-ban, akkor jó lesz :D -
Wittgen #6 Ha a Tekken is olyan lesz, mint a DoA, akkor nem sok jót jósolok neki. Azt a filmet is nagyon elb*szták a kedves alkotók. -
neptum #5 de a Dead Risingból film mi lesz benne ? megy a főhős és gyepálja a zombikat ? játékba jó de majd meg látjuk mit hoznak ki belőle lehet beleraknak valami szerelmi szálat :D -
Dude64 #4 Jó a cikk, de hagy kötözködjek/okoskodjak (mindenki válassza ki a neki megfelelőt) a Tekken az Namco termék. -
neptum #3 ő a Tetriszel van elfoglalva :D -
Librarian #2 Hello Kitty filmet hadd rendezze csak Boll bácsi... :))))))) -
neptum #1 lassan jön a Hello Kitty élőszereplős film a Medal Of Honor stb. stb. és minden Boll bácsi fog rendezni a mi kedvünkért :D tudom hogy ezt nem Boll a mészáros rendezi de ezt nem akartam kihagyni:D