14
  • creed13
    A Tekken-ből inkább egy fasza CGI-jos vagy anime filmet kéne csinálni.Amit csináltak anno nem igazán nyerte meg a tetszésem...
    Egyébként szerintem az FF Advent Children jóra sikeredett, mert nem egy okoskodó komoly filmet csináltak /mint az eredti FF/, hanem egy filmet a JÁTÉKOSOKNAK, és azoknak akik nyitottak a FF világára!!!
  • creed13
    A Tekken-ből inkább egy fasza CGI-jos vagy anime filmet kéne csinálni.Amit csináltak anno nem igazán nyerte meg a tetszésem...
  • sanner011
    Na és Duke Nukem film mikor lesz?
    Mikor kijön a Forever? xD
  • Kemuri
    Azóta mióta 94-ben kijött a Tekken első része?
  • ffxi
    Squaresoft próbált és belebukott :'(
  • Librarian
    Ha már CapCom, akkor én DinoCrisis filmet szeretnék. Nem élőszereplőset, hanem olyan profi számítógépes technológiával, ahogy annó a játékokban a nagy videókban volt. Huh, de jó lenne. :-)
  • ffxi
    Hé! Tekken mióta Namco-s? :S
  • ffxi
    Ha lesz sok jó bula mint DoA-ban, akkor jó lesz :D
  • Wittgen
    Ha a Tekken is olyan lesz, mint a DoA, akkor nem sok jót jósolok neki. Azt a filmet is nagyon elb*szták a kedves alkotók.
  • neptum
    de a Dead Risingból film mi lesz benne ? megy a főhős és gyepálja a zombikat ? játékba jó de majd meg látjuk mit hoznak ki belőle lehet beleraknak valami szerelmi szálat :D
  • Dude64
    Jó a cikk, de hagy kötözködjek/okoskodjak (mindenki válassza ki a neki megfelelőt) a Tekken az Namco termék.
  • neptum
    ő a Tetriszel van elfoglalva :D
  • Librarian
    Hello Kitty filmet hadd rendezze csak Boll bácsi... :)))))))
  • neptum
    lassan jön a Hello Kitty élőszereplős film a Medal Of Honor stb. stb. és minden Boll bácsi fog rendezni a mi kedvünkért :D tudom hogy ezt nem Boll a mészáros rendezi de ezt nem akartam kihagyni:D