Szekeres Viktor

Neten a 24 7. évadának előzetese

Bár a 6. évad sokak szerint az egyik leggyengébb volt, a rajongók jó része nem pártolt el a sorozattól és ugyanúgy torkukban dobogó szívvel várták a hetedik évadból származó első képsorokat, melyeket Amerika először az interneten láthatott, de Európában (nálunk is) a tévében adták le.

Az előzetes idehaza a Coolon volt megtekinthető (Kiefer Sutherland köszöntötte is benne a magyar nézőket), az amerikaiak zöme a 24trailer.com-on láthatta, de a kényelmesebb olvasók a lenti videóra klikkelve itt is megnézhetik a kedvcsinálót.


Természetesen mondanunk sem kell, hogy mivel a trailer az új évadra vonatkozik, így csak az nézze meg, akinek a gyomra könnyen rááll a spoilerekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #6
    Toni Almaida mint antikrisztus. Szánalmas.
  • winnie #5
    még szerencse, hogy te nem nézed.
  • simi11 #4
    Ez is egy olyan sorozat, amelyet elhúznak részek és évadok szempontjából. Már a 2.évadnál abba kellett volna hagyni... Így már nem is érdekes.
  • Kobaljov #3
    nálam a polgármesterek viszik a pálmát
  • koschwarz #2
    ja, amikor mondja bauer hogy : "ne várják, hogy megbánjam azt amit tettem, mert az igazság az, hogy nem bánom" helyett "ne várják hogy mindent megmagyarázzak, mert az igazság az hogy nem én tettem" asszem mindent visz, annél jobban és értelmetlenebbül elferdíteni valamit nem lehet. de, lehet. :))
  • Kobaljov #1
    A Cool kitett magáért a fordítás tekintetében is:
    http://www.sorozatjunkie.hu/2007/10/26/24-7-evad-trailer