Szekeres Viktor

Az RTL Klub csapott le a Mr. és Mrs. Smith-sorozatra

Bár az RTL Klub remekül érzi magát abban a tudatban, hogy jóformán a Szökés kivételével majd minden esti, főműsoridős sorozatát többen nézik, mint a TV2 esti próbálkozásait, továbbra is újdonságokkal, illetve új régiségekkel próbálják meggyőzni a nézőket, hogy csak egy igaz csatorna létezik.

Éppen ezért amellett, hogy hébe-hóba újdonságokkal is előrukkolnak, néha nézett "klasszikusok" is képernyőre kerülnek az RTL Klubon - elég csak a Miami helyszínelőkre gondolni, mely sorozat úgy 4 év lemaradással került az RTL-re és mégis a csatorna legnézettebb szériájának számít.

Nyilván ez a "veszély" nem fogja fenyegetni a Mr. és Mrs. Smith című akciókrimi sorozatot, mivel a vasárnap délutáni kezdési időpont (2007.11.11. 15.30) nem arról híres, hogy nézettségi csúcsok dőlnének meg. Ám az Amerikában 1996-ban Scott Bakula és Maria Bello főszereplésével vetített sorozat 13 elkészült epizódját minden bizonnyal százezrek fogják figyelemmel kísérni.

A szinopszis alapján mindenki ráismerhet a pár éve elkészült Pitt-Jolie film történetének pár építőelemére: "Mr. Smith privát hírszerzőként dolgozik az amerikai vállalati szféra cégeinek megbízásából. Amikor egy titokzatos új energiaforrás megalkotója eltűnik, a férfi a nyomába ered, ám hamarosan tapasztalnia kell, hogy igen profi és csinos vetélytársnője akad. A kezdeti ellenségeskedés után hamar rájönnek, hogy csak együtt járhatnak sikerrel."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #2
    hát hajrá, 11 éves sorozat...
    persze lehet, jobb lesz, mint sok mostani...
  • marcee #1
    Maria Bello zsír!