Szekeres Viktor

Kiszivárgott a Győzike premierjének tartalma

A sorozat, amit sokan imádnak és még többen imádnak gyűlölni. Az RTL Klub zászlóshajója, mely a nézőket önkéntelenül is a csatorna nyomógombjára vonza, hátha a Találkozásokban vagy a Fókuszban megtudnak valamit idolukról.

Ahogy az a homoszexualitással és a tökfőzelékkel is lenni szokott, általában a leghangosabb ellendrukkerek a legnagyobb rajongók, így borítékolható, hogy a legnézettebb magyar vígjáték-sorozat legújabb évada is nagy sikerrel fog rajtolni, még akkor is, ha a TV2 az NCIS soronkövetkező epizódját vonultatja fel Gáspár Győző és pereputtya ellen.

Azok, akik pedig nem tudnak várni, örülhetnek, hiszen már tudjuk miről fog szólni a premier. Idézzük: "Győzi és Bea úgy döntenek, megpróbálják ismét az együttélést a gyerekek miatt. Győzi azonban a visszaköltözését követő napon kölcsönadja egy jó üzlet reményében Bea autóját ismerőseinek, akik egy baleset következtében összetörik. Cserébe adnak viszont egy rozoga járgányt, ami Bea felháborodását csak tovább erősíti, ahogy a köztük lévő feszültséget is. Győzi végül úgy dönt, mégsem volt jó ötlet a visszaköltözés és ismét elhagyja a családi otthont..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #15
    Inkább szégyen, hogy a mai világ átlag magyar embere Győzikére veri a nyálát, aki ostoba, mint a tetű, az meg megint minket minősít, hogy egyesek a saját műveletlenségükből/idiótizmusokból így meg tudják szedni magukat. Mindez miért?
    Mert a sok f*sz magyar Győzikét bámul. Bár ennek a hátterében talán az van (legalábbis remélem), hogy az emberek szeretnek náluknál hülyébbeken röhögni, addig sem jut eszükbe saját sanyarú sorsuk.
  • banok #14
    csak irigy vagy.
  • drizzt1666 #13
    "Kiszivárgott a Győzike premierjének tartalma"
    Kész, itt a világ vége
    "Ahogy az a homoszexualitással és a tökfőzelékkel is lenni szokott, általában a leghangosabb ellendrukkerek a legnagyobb rajongók..."
    Ezt meg egyenesen kikérem magamnak
  • bitbandita #12
    Ez szánalmas
  • Hellion #11
    "Kiszivárgott a Győzike premierjének tartalma"

    -Nemhogy egy kis gáz szivárogna annak nagy mamlasznak!
  • NEOreg3 #10
    hihetetlen, hogy valaki ezt viccesnek találja, engem inkább idegesít, hogy egy buta ügyetlen, tehetségtelen embernek ekkora sikere és vagyona van:(
  • kanduhr #9
    Hát én rühellem, szar egy műsor. és ezt az alapján mondom, láttam egy-kér részt. Egy idő után már a reklámnál is arrébb vittem a csatornát.
  • Su0my #8
    ez jó
  • Su0my #7
    "Ahogy az a homoszexualitással és a tökfőzelékkel is lenni szokott, általában a leghangosabb ellendrukkerek a legnagyobb rajongók"

    Ekkora hülyeséget 1 bűn leírni 2 miért kell mindenhova becsempészni a b*zikat? És most lehet röhögni hogy én vagyok a legnagyobb rajongó, na de kérem szépen?

    Egyre 'jobb' cikkek születnek itt az SG-n...
  • Vorpal #6
    A Cool ujravetitésein halálraröhögöm magam,DD - nincs az a gyik ökör akivel ennyi buta dolog történik.
    Most tegye fel a kezét itt valaki - aki tud ennyire buta lenni az élethez.
    Kérem ez tehetség,DD