15
-
Wittgen #15 Inkább szégyen, hogy a mai világ átlag magyar embere Győzikére veri a nyálát, aki ostoba, mint a tetű, az meg megint minket minősít, hogy egyesek a saját műveletlenségükből/idiótizmusokból így meg tudják szedni magukat. Mindez miért?
Mert a sok f*sz magyar Győzikét bámul. Bár ennek a hátterében talán az van (legalábbis remélem), hogy az emberek szeretnek náluknál hülyébbeken röhögni, addig sem jut eszükbe saját sanyarú sorsuk. -
#14 csak irigy vagy. -
#13 "Kiszivárgott a Győzike premierjének tartalma"
Kész, itt a világ vége
"Ahogy az a homoszexualitással és a tökfőzelékkel is lenni szokott, általában a leghangosabb ellendrukkerek a legnagyobb rajongók..."
Ezt meg egyenesen kikérem magamnak -
bitbandita #12 Ez szánalmas -
Hellion #11 "Kiszivárgott a Győzike premierjének tartalma"
-Nemhogy egy kis gáz szivárogna annak nagy mamlasznak! -
#10 hihetetlen, hogy valaki ezt viccesnek találja, engem inkább idegesít, hogy egy buta ügyetlen, tehetségtelen embernek ekkora sikere és vagyona van:( -
kanduhr #9 Hát én rühellem, szar egy műsor. és ezt az alapján mondom, láttam egy-kér részt. Egy idő után már a reklámnál is arrébb vittem a csatornát. -
Su0my #8 ez jó -
Su0my #7 "Ahogy az a homoszexualitással és a tökfőzelékkel is lenni szokott, általában a leghangosabb ellendrukkerek a legnagyobb rajongók"
Ekkora hülyeséget 1 bűn leírni 2 miért kell mindenhova becsempészni a b*zikat? És most lehet röhögni hogy én vagyok a legnagyobb rajongó, na de kérem szépen?
Egyre 'jobb' cikkek születnek itt az SG-n... -
#6 A Cool ujravetitésein halálraröhögöm magam,DD - nincs az a gyik ökör akivel ennyi buta dolog történik.
Most tegye fel a kezét itt valaki - aki tud ennyire buta lenni az élethez.
Kérem ez tehetség,DD -
Prof William #5 "a TV2 az NCIS soronkövetkező epizódját vonultatja fel Gáspár Győző és pereputtya ellen."
Szerintem inkább a hadsereget kéne...
-
Kobaljov #4 Kíváncsi vagyok hányadik részben próbálják majd a forgatókönyvírók klónoztatni Buksit, vagy nekromantát hívni hozzá.. -
Kincsy777 #3 Izgalmas story, már alig várom -
Inquisitor #2 Aljasmód bekapcs: Ennek az izének a forgatókönyve is liszencelt? :) -
#1 F¤startály. Sose néztem, most se fogom.