Szekeres Viktor

Győzike Show: már csak 15-öt kell aludni

Az évek múltán sem csökkenő Győzike-láz még e hónapban csúcsára hághat - a kirobbanó népszerűségű sorozat folytatódik és természetesen minden bulvárhír ellenére a sorozat összes főszereplője vissza fog térni.

Magyarország egyik legnépszerűbb tévés komikusát (nem írunk nevettetőt, hiszen abba a kategóriába már a humorista Fábry Sándor és Farkasházy Tivadar is beletartozna) népszerűségben csak a másik csatorna nyolc népszerű komikusa tudja megszorítani (az Irigy Hónaljmirigyről van szó) - jelenleg mókatémában e két fronton dúl a két csatorna harca.

Míg az IHM showműsora múlt héten tért vissza a legújabb epizódokkal, addig az RTL showmane október 29-én, a megszokott negyed tizes időpontban támadja le először a nézőket, hogy aztán minimum nyolc héten keresztük szerezzen gurgulázó nevetéssel teli kellemes perceket a nézőközönségnek.

Az ígéretek szerint az új évad továbbra is bővelkedni fog humoros pillanatokban és érdekes sztorikban - a feladat hát adott: el lehet kezdeni a centi vágását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MartonPéter #30
    http://www.gyozike.hu/?uc=hu4_3685 Játék! Regisztrál ezen a linken! Nem bánod meg! Ne vírus
  • simi11 #29
    október 28-án a COOL TV Győzike vasárnapot tart... Kíváncsi vagyok mennyien fogják nézni...
  • johnz #28
    Én nem értem az amcsiknál olyan sok jó elmebeteg állat sorozatgyilkos van ide is lehetne eggyet hozatni hogy kezdjen tisztogatni mondjuk live győzike showba betoppanna egy jó kis machettéval vagy láncfűrésszel...
    képzeljétek csak el...évekig ez lenne a top..megjelenne később directors'cut editionba is és újra elő lehetne venni..istenem de jó kis műsor lenne..de szép is lenne...mindjárt sírok..
  • drizzt1666 #27
    Nem is igazán lehet besorolni ezt a "műsort". Én valahol a szánalom/kínzás közé raknám be. Engem spec kifejezetten idegesít ha meghallom már csak a hangját is ahogy üvölti h BEJJJAAAAA, közben a kisebbik éppen csokival keni össze magát miközben bekakkantott, a nagyobbik meg sikítozik valamit. Szánalom, káosz. Köze sincs a "valósághoz" vagy a szórakoztatáshoz.
  • janus391 #26
    Má alig váom vaze
  • SewerRat #25
    Győzike eléggé pihent műsor, számomra kevésbé vicces, bár ez nem jelenti azt, hogy szar. Bár én magát az emberkét is rühellem, de el kell ismerni ,hogy vannak jó "húzásai":)
  • kadar1 #24
    Eddig se nézztem,ezután se fogom!!!!!!!!!!
  • winnie #23
    "Egy megrendezett szánalom az egész, de amikor meló után hullafáradt vagyok nem az Isteni színjátékra vágyom és ha már 1x röhögtem rajta, megérte. Már pedig olyan rész nem volt, amin legalább 1x nem röhögtem volna."

    ez a lényeg. itthom profi filmesek sem tudtak összehozni egy jó tévés komádiát, egy amatőrnek meg sikerült. megrendezett? mivel már az első adásnál is volt rendező, naná. ezt a műfajt nem lehet másképp űzni, kellenek írók. nem mehetsz arra, hogy majd mondanak valami vicceset. nagyon meg kell szervezni, sztorikat írni, amit eljátszanak a szereplők. szerintem ez tiszta sor.
  • Csaba42 #22
    Hát az biztos, hogy megrendezett, és hogy szánalom, és hogy néha jót lehet a hülyeségeken röhögni, de nem nézem, és nem is fogom nézni ezt a mocskot (persze, anyu óvodájában szinte minden kisgyerek nézi napi rendszerességgel, gratula a szüleiknek, főleg azoknak, akik azt hiszik, gyermekműsor(!!!) ez a sz*r). Sajna ha a Cool TV-t nézem, mindig akad legalább egy Győzike-Show reklám. :(
  • zola2000 #21
    Hát én a valóságshowk közül csak a legelső való világ második részéből láttam kb fél órát (kíváncsiságból odakapcsoltam) azóta nem néztem valóság showt. Mondjuk az internet óta nem néztem tvt, de mióta bejött az a+ később az animax azóta azokat nézem.