Szekeres Viktor

Kiefer Sutherland börtönbüntetést kapott

A 24 Jack Bauerének Michael Scofield képességeire lesz szüksége, hogy a karácsonyt szerettei körében töltse, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy december 21-én leszegett fejjel börtönbe kell vonulnia.

A 24 sztárját ittas vezetés vétségével kapták el és súlyosbító körülményként közrejátszott az ítéletben az is, hogy Sutherland, mint visszaeső került ismét bíróság elé, vagyis megszegte szabadlábra bocsátásának feltételeit és éppen ezért 48 nap elzárást kapott (30 nap az ittas vezetésért, 18 nap a próbaidő megsértéséért), melynek első felét december 21-én kell leülnie. Az ügyben Sutherland bűnösnek vallotta magát.

A 24 rajongói azonban megnyugodhatnak, hiszen a sorozat forgatása nem szenved csorbát, mivel általában július végétől decemberig veszik fel Jack Bauer kalandjait, hogy a januári premierre elkészüljön a teljes évad. Így a közelgő 7. évad történetét ez a kis purparlé nem fogja érinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Falatka2003 #5
    A való életben nem olyan 1xű felrúgni a fizika és a logika törvényeit, mint egy ilyen ..... sorozatban. (Kipontozott részre nálam szitokszavak kerülnek, de ízlések és pofonok.)
  • Sanyix #4
    nemkell neki szkófild képesség, ő a saját képességeivel is kiszabadul egy börtönből.
  • marcee #3
    Itt semmit nem szabad inni, annak a tízszerese sem lenne sok! :)
  • QpaQ #2
    Attól függetlenül, hogy a 24 a kedvenc sorozatom nem sajnálom. Sokan túléték már, hogy más vezetett helyettük, mikor ittak. Ráadásul amcsiban ha jól tudom vagy tízszer annyit megihatsz mint itt, mire a rendőr büntethet.
  • pauly #1
    :)