Szekeres Viktor

A Lost készítője új sorozattal rukkol elő

Bár JJ Abrams nem is olyan régen megrendezte a Mission Impossible 3. részét és jelenleg a Star Trek munkálatain dolgozik, valamint titkos szörnymoziját felügyeli, szerencsére nem szakadt el a televíziózás világától sem.

A Felicity és az Alias készítője, miután befutott a Losttal (bár azt nem egyedül, hanem Damon Lindeloffal karöltve készítette) egyre inkább a filmek fele kezdett el kacsintgatni és Tom Cruise akciósorozatának harmadik részéből csinált egy 2 órás Alias-epizódot. Abrams most visszatér a gyökerekhez és minden idők legdrágább sorozatpilotját szándékozza elkészíteni.

Az X-akták szellemében készülő Fringe bevezető része a 10 milliós Losthoz hasonlóan kétórás lenne és a tízmilliót is meghaladná a költségvetése. A Fringe egy brilliáns, ám valószínűleg őrült tudóst, Walter Bishopot állítaná a sorozat középpontjába, akit egy FBI ügynöknő hozna össze tőle eltávolodott fiával. Hármójuk története pedig állandó jelleggel paranormális jelenségekkel lenne körítve, afféle X-aktás, heti egy rejtély módra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    én is példákat írtam, hogy attól, hogy valaki csinlt egy sorozatot, a kövewtkező még lehet totál más. a 24 készítője az idei évadban egy mentős fekete humorú szitkommal próbálkozott, amiből szerintem meg nem lehetett volna mondani, hogy joel surnow műve:)
  • Hoz_Hun #4
    A 24 egy példa volt. Ahogy warrior barátunk is írta izlések és pofonok különbözőek, nyilván valkit a 24 pont elrettentene. Arra céloztam, hogy ha valamiről vagy valakiről jó emlékeim vannak, kevesebb kell hogy megyőzzenek arról, hogya ez az új cucc amit csináltak igen is érdemes a megtekintésre.
  • winnie #3
    annyi a difi, hogy a 24 készítője a 24 óta 6 éve nem tud olyan sorozattervet letenni az asztalra, ami érdekelné a csatornát. a lost készítője pedig már előtte is csinált két erősen kultsorozatot. a felicity ugye tiniklasszikus, az alias akciósorozat.

    de mindegy, arra akartam célozni, hogy készítőből semmit nem lehet megítélni, ugyanis a jelenlegi sorozatpalettán, ha 5-6 olyan készítő van, aki már csinál másik sorozatot, akinek van előző munkája.

    és a legtöbbjük tök más sorozattal rukkolt elő.

    abrams: felicity, alias, lost
    sorkin: sports night, west wing, studio 60
    whedon: buffy, angel, firefly
    kring: crossing jordan, heroes
    fuller: dead like me, wonderwalls, pushing daisies
    kelley: ally mcbeal, picken fences, boston legal, practice, wedding bells.
  • warrior28 #2
    Ízlések és pofonok, de a Lost jóval többet ér, mint egy egyszerű szappanopera...
  • Hoz_Hun #1
    Na erre mondtam az előző forumban, az új sorozatnál, hogy érdekel-e vagy sem az alapján döntöm el, hogy milyen volt az illető előző munkája. Most akkor mit gondoljak? Ez is ilyen rétestészta, csuparejtély semmimegoldást nem nyújtó szappanopera lesz mint a Lost?
    Ha azt írták volna hogy na ez a faszi a 24 találta ki. Akkor azt mondanám... hmmm érdekel.