Szekeres Viktor

Doktor House ismét lenyomta a Szökést

Az ember azt várta, hogy hasonló csikicsuki lesz szerda este kilenckor, mint nyáron, amikor is a Doktor House és a Miami helyszínelők egymást nyomátk le felváltva - a néző sem tudta igazából eldönteni, hogy melyik a megtekintésre érdemes sorozat.

Idővel persze döntöttek és ahogy várható volt, a Miami helyszínelőket választották (hiába, a nemzetközi rend), viszont az RTL Klub ezúttal tőle szokatlanul jótékony módon elpakolta a CSI: Miamit a House elől péntekre, így megnyílt az út a TV2 teljes szerdai diadalához.

Bár a Szökés második évadának nyitórészét még többen nézték, mint Doktor House legújabb kalandjait, három hete az orvosos krimi már olyannyira simán páholta el a fegyencek szökését bemutató RTL-es sorozatot, hogy a TV2 új szerdai rekordot állított fel a House-szal (1,4 millió néző).

Ekkor jött Frei Tamás Dossziéja, mely visszavetette a csatornát és Scofield galerije ismét győzni tudott, de múlt héten ismét 1 millió 146 ezren választották a Doktor House-t és csak 1 millió 24 ezren a Szökést. A nagy kérdés, hogy az RTL Klub meddig viseli el, hogy tavaly üdvöskéjének ezúttal legyőzője akadt?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    "Szerintem az hogy az embereknek azon része, akinek tetszik a prison break
    az már a 3.évadot nézi "

    és akinek nem tetszik, az az 1 millió meg a tévében nézi? attól, hogy 20ezren a neten nézik, még nem kell elszállni.
  • lcee #4
    Szerintem az hogy az embereknek azon része, akinek tetszik a prison break
    az már a 3.évadot nézi és nem a tvben a második elejét, és épp ezért, ez idő alatt átkapcsolhat a doktor housera, ami nem rossz, de arra nem voltam kíváncsi annyira, hogy megnézzem a 4.évadig, :) inkább nézem a tvben.
  • 1Obi1 #3
    Nem azért jobb mert nézettebb, azért nézettebb mert jobb.
  • Kemuri #2
    "Persze hogy lenyomta... hiszen jobb"

    Aha, persze. De jó is lenne ha ilyen egyértelműen következnének a nézettségi mutatók abból, hogy az egyes műsoroknak milyen a színvonala. Nem hinném, hogy a "jóság" és a nézettség ilyen formában köszönőviszonyban lennének egymással.
  • Librarian #1
    Persze hogy lenyomta... hiszen jobb. Kivételesen a többség ízlését értékelem.