Szekeres Viktor

Börtönbe kerülhet a 24 főszereplője

Bár erősen bulvárszag lengi körbe a hírt, nem kis sokk érné a sorozatkedvelőket, ha beigazolódnának a jóslatok, ugyanis Kiefer Sutherlandet, a 24 című sorozat sztárját börtönbüntetés fenyegeti.

Sutherland ugyanis egy éjszaka kissé illuminált állapotban szállt be kocsijába - ami még nem is lett volna baj, a gond az, hogy a rendőrök lefülelték és megszondáztatták és kiderült, hogy a véralkoholszintje kétszerese a normálisnak. Az efféle tetteket olykor szabálysértési eljárásokkal viszonylag könnyen is meg lehet úszni, azonban Sutherland visszaesőnek számít és ilyenkor az amerikai joggyakorlat börtöbüntetés kiszabását írja elő.

A tárgyalásra két hét múlva kerül sor és az eset már csak azért is kellemetlen, mivel a 2008 januárjában bemutatásra kerülő 24 7. évada még a napokban is rendületlenül forog és a főszereplő kiesése végzetesen is megakaszthatná a produkciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #22
    Ha a hetedik évad forgatása jövő őszre csúszna, annak mondjuk lehetne egy jó oldala: Hátha elmaradna a feltámasztás hülyeség, ami miatt én cancelezni fogom a sorozatot.
  • kisb92 #21
    Sebaj, én még a második évadnál tartok :)...
  • mrzed001 #20
    ráadásul az esküdtszékes ítélkezés a bűnös-nem bűnös ügyekben pláne vicces
    Vagy éppen pont az esküdtszék miatt ússzák meg jobban (+ a minden hájjal megkent zsíros ügyvédek), hiszen az ember érzelni lény, és ránéz az öreg Jack-re és azt gondolja tudat alatt, hogy eleget szenvedett már szegény....
    Paris Hiltont is a bíró dugta dutyiba, az ügyész is elengedte volna neki a börtönt :)
  • C4ine #19
    Belefárad a világ megmentésébe, legurít 1-2 (5-7) pohár sört, és mi a hála??? Börtön. Látszik, hogy most nem Palmer az elnök. :D
  • raven87 #18
    Ez k*rva jó volt!
  • raven87 #17
    Csak nem lesz talán semmi gond. Egy nagyobb pénzbüntetéssel szerintem megússza.
    Meg 24-nek lenniek kell! És persze Jack Bauer nélkül egy 24 nem 24.
    Damn IT!!! Ejnye, ejnye Jack!
  • C4ine #16
    Miközben Sutherlandék a mexiói határ környékén forgatnak, egy bulin összetalálkozik a szintén a közelben forgató Wentworth Millerrel. Egy végigmulatott görbe este után egy régi katonai bunkerben találják magukat ahol egy poros TV készülékről Jogsaw állarca mosolyog rájuk. 24 óra alatt ki kell jutniuk az elhagyatott (persze később kiderül hogy ez így nem teljesen igaz, hiszen rosszfiúkon kívül feltűnik Holly Valance, és Elisha Cuthbert (aka. KimBa a kis bátor)) bunkerépületből, mert a FOX itt építi fel új stúdióját, és ezért berobbantják az egészet.
    Közben a felszínen a két sztár ügynöke és managere elszántan keresik ügyfeleiket. Fény derül rá, hogy az utóbbi időben több FOX szárnak is rejtélyesen nyomaveszett, és ez még csak a kezdet...
  • winnie #15
    de épp ez az, hogy nem lehet általánosítani. az más kérdés, hogy ha valaki megússza a börtönt, akkor mindenki azt gondolja, hogy a pénz miatt. bullshit. (ráadásul az esküdtszékes ítélkezés a bűnös-nem bűnös ügyekben pláne vicces)

    csekk a reakció előzményét: nem csak a pénzen múlik, erre reflektáltam.
  • mrzed001 #14
    Ennyire azért nem vagy naiv winnie ;)
    Persze hogy nem kerülnek börtönbe, és sokkal elnézőbbek velük szemben.
    És sorolni sem kell, sztem mindenkinek azonnal jutnak eszébe az ilyen esetek
  • AZTA #13
    nemtom feltunt-e de a hirességek nem igazán kerulnek bortonbe, ha meg mégis akkor azt a pár napot is felezik harmadolják stb..