Szekeres Viktor

Döntött a nép: folytatódik a Győzike Show

Sokan egyszerűen nem akartak hinni szemüknek, mikor a legolvasottabb lapokban azt láthatták, hogy az RTL Klub népszerű komédiasorozata nem folytatódik - csak abban bízhattunk, hogy mesterségesen keltett műbalhéról van szó.

Aki aggódott, megnyugodhat. Mert bár lehet, hogy a balhé mégsem annyira mű, azonban sajtóértesülések szerint Gáspár Győző ismét belecsapott az RTL Klub kinyújtott tenyerébe és aláírt a csatorna legnézettebb heti sorozatának 6. évadára. (A Győzike című sorozat még olyan amerikai aduászokat is a sarokba kényszerít, mint a Vészhelyzet vagy a CSI: Miami helyszínelők.)

Az újabb 8 epizódból álló szezon még nem tudni pontosan mikor kerül képernyőre, azonban a főszereplő, a sorozatban sajátmagát alakító Gáspár Győző a Blikknek elmondta, hogy ezúttal csakis a felkínált pénz miatt bólintott rá a szerződésre, hiszen állítása szerint visszatérése a zenei életben közel sem olyan zökkenőmentes, mint ahogy azt elképzelte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Su0my #43
    ez igaz, de most a nácikról volt szó.. mellesleg azért ugrik mindenki a zsidókra, mert hitler eszméi sokkal kártékonyabbak és sokkal jobban beitták magukat a köztudatba, mint a komcsiké... az észérvekből meg nem kifogytam, csak könnyű felqrni az agyamat, főleg az emberi butaságra tudok ugrani
  • winnie #42
    a vészhelyzeten? gondolkodni?
  • Bexter #41
    Nemtudom ki az a mazoista aki azokat töltögeti lefele.
    Lehet ilyesztegetni akar vele 40 év mulva
  • winnie #40
    leöltik - pl. a győzikét:)
  • Bexter #39
    Ha a tv bámuloknak ez kell had kapják meg :D Mi neteseket érdekel azt letöltik nem a dobozbol nézik meg
  • djukel #38
    Szerencsétlen.
  • dieselG #37
    kitartás! ;)
  • janus391 #36
    aduászokat is a sarokba kényszerít, mint a Vészhelyzet vagy a CSI: Miami helyszínelők.)

    Ne viccelj azokon ( esetleg) gondolkodni kéne
  • Requiem88 #34
    nahát... mindenki ugrik a zsidókra. "tudod te mennyi embert öltek emg ott ártatlanul, stb..."
    érdekes módon azonban a "dicsőséges vörös hadsereg" által tankokkal eltaposott magyarokra, meggyalázott asszonyokra basznak emlékezni. Sőt, még emlékművet is kapnak. Arról szintén mindneki megfeledkezik, hogy a ruszkik sokkal nagyobb állatok voltak mint Hitlerék.
    Az olaszliszkán cigányok által meglincselt, és a gyerekei szeme láttára kivégzett tanárt meg már elfelejtettük? Aha... érdekes. Természetesen ismét az én kurva anyámat...
    "és ilyenkor szívesen én is el tudnám kezdeni irtani az olyanokat, mint te. de előtte szemed láttára családod" a felém irányult gyűlölködésed, személyeskedésed del pedig mindössze annyit érsz el, hogy tudatod velünk: kifogytál az észérvekből. Ennyi.
  • Su0my #33
    arról meg, hogy kamukauszt, csak annyit, hogy 1 embert is szörnyű dolog megölni, és most az, hogy 6, vagy 1.5 millió ártatlan ember halt meg, hát te majom gondolkodjál már.. na ilyenkor jön ki belőlem a náci, és ilyenkor szívesen én is el tudnám kezdeni irtani az olyanokat, mint te. de előtte szemed láttára családod, stb. igaz, utálom én is a hatágú csillagosok egy részét, főleg, akik holokauszt megemlékezéskor az ember kategóriába csak saját magukat sorolják, de akkor is, 1.5millió ember halt meg értelmetlenül!!! nem tökmind1, hogy volt-e medence, vagy sem? ááh, és ilyenek járkálnak szabadlábon.. és le lehet írni, mert le lehet.. pff MO-nak nincs jövője.