Szekeres Viktor

TV2: Mégis jön Frei - a Doktor House helyett

A TV2 idejekorán megszellőztette, hogy szeptember 19-ére várható Frei Tamás visszatérése a képernyőkre, azonban A riporter sorozatának legújabb epizódja nem az eredetileg kiírt időpontban kerül adásba, hanem egy héttel később.

Vagyis szeptember 19-e helyett szeptember 26-án, de a lényeg nem változott, továbbra is a szerdai nap lesz Frei Tamás új otthona, így a hétfői sorozatok, kiváltképp az NCIS rajongói fellélegezhetnek, hiszen nem kell négyhetente más esti elfoglaltságot keresniük kedvenc sorozatuk szünetelésekor.

Ellenben a Doktor House rajongók már kissé morgolódhatnak, ugyanis a 26-án, szerda este kilenckor kezdődő Frei Dossziénak köszönhetően azon a héten ugrik a heti House-betevő és minden valószínűséggel négyhetente egyszer ugyancsak ugrani fog, köszönhetően annak, hogy a TV2 váltogatni fogja a két produkciót, minden bizonnyal azért, mert a hétfői időpont nem felelt meg valamelyik félnek bizonyos okokból.

A napváltás pikantériája, hogy Frei Tamás hétfői nemezise, bizonyos Gáspár Győző egyelőre nem tér vissza a képernyőkre, ellenben szerdánként egy bizonyos Michael Scofielddal kell farkasszemet néznie Freinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sazjo #6
    A legjobb sorozatukat, ami felveszi a versenyt az rtl lel szemben, még azt is variálják?! Szerintem elment az eszük...[ #zavart2]
  • Inquisitor #5
    Na igen, úgy látszik már mindenkit kirúgtak csak azokat nem akiket kellett volna ...
  • adamboro #4
    Van egy érzésem, hogy a tv2 ezzel a húzásával már megint mellényúlt. Egy sorozatot szüneteltetni lehet nagy hiba lesz, nézőket is veszthet emiatt.
    Az rtl legalább anno jól megoldotta ezt a kérdést, egyik héten fábri másikon gálvölgyi v. szeszélyes.
  • winnie #3
    hogy lehet számolni, hogy egy úsjágban több a valóság, mint a tévében? (meg elég gyökött hit az, hogy a bulvárlapok hazudnak. olvass el egy blokket és látod, hogy (majdnem) minden igaz, amit leírnak. max érdektelen baromság.)
  • Chriss745 #2
    Akkor javaslom olvass több Blikk-et, abban több a valóság mint a Freiben.
  • Tinman #1
    Frei érdekesebb számomra, mint a kifáradt PB.
    Anyázók kíméljenek, ízlésről kár lenne vitázni...