Szekeres Viktor

The Rock is sorozatozni kezd

A hajdanán pankrátor, ma pedig népszerű filmes színészt is utolérte a "végzet", s a "Szikla" nem kevés ismert kollegája nyomdokaiba lépve ugyancsak megejti tévéképernyős bemutatkozását, persze nem kevés hátsó szándékkal.

A Dwayne Johnson polgári névre hallgató sztár persze pankrátor korában meglehetősen gyakori vendég volt mindenféle csatornán, azonban, ha nem számítjuk az elég bugyuta Zsaruk bevetésen (Reno 911) című komédiasorozatban lévő röpke cameoját, akkor most először fog igazából feltűnni egy sorozatban.

Persze ne számítson senki arra, hogy a 24-ben ő lesz Jack Bauer ellenfele, vagy, hogy Doktor House rajta fogja kipróbálni az orvostudomány legújabb vívmányait, hiszen mindössze a kábelen fogható Disney Channel két sorozatában, a Hannah Montanában és a Cory in the House-ban fog feltűnni, mégpedig saját magát alakítva.

A hátsó szándék pedig, hogy ezzel a Rock-megjelenéssel kívánja a Disney a 8-14 évesek körében promotálni The Rock következő családi filmjét, a Game Plan című komédiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • drizzt1666 #2
    Pankrátorként jobban tetszett. Tetszett az egoizmusa :D
  • Wittgen #1
    Most láttam az Erőpróba c. filmet, amiben felügyelőtisztet alakít. Ez egy sportfilm, nem volt rossz.