Szekeres Viktor

It Crowd: behalt a sorozatterv?

Angliában meglehetősen nagy népszerűségnek örvend az idehaza Kockafejek címmel futó komédia, és a hazai rajongókat sem nagyítóval kell vadászni az HBO nyári premierjének köszönhetően, de úgy tűnik a sorozat amerikai bemutatkozásának befellegzett.

Pedig májusban még minden szép és jó volt, amikor is az NBC bejelentette, hogy a 2007/08-as tévés idényre mindössze egy szituációs komédiát, egyetlen 20 perces sorozatot vásárol be, mégpedig az angol The IT Crowd amerikaiasítását. A tervek szerint Jessica St. Clair, Joel McHale és az angol verzióból is ismert Richard Ayoade lettek volna a főszereplők.

A népes angol-amerikai készítői gárda (David Guarascio, Joe Port, Joe Wiseman, Moses Port) sorozatának azonban a hírek szerint mégis csak megálljt parancsoltak és leállították a projektet, ami azért is furcsa, mivel még el sem kezdődött a forgatás. Az NBC hivatalosan még nem erősítette meg az információt, mindenesetre az IT-s rajongók úgy tűnik, hogy kénytelenek lesznek beérni az eredeti verzióval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    6 részt? nem sokat érnének vele. plusz azért odáig nem ereszkednek le amerikai országos csatonák, hogy kvázi ismételjenek. kábelen biztos volt már, van a bbc-nek is amerikai csatornája, lehet, hogy az itv-nek is van. ott megnézik pár százezren és kalap.
  • Cat #9
    "IT Crowd angol változata nem jutott el az amerikai nézőkhöz"

    Hát akkor vegyék meg. Még szinkronizálni se kell, minden poén érthető.
  • winnie #8
    csekk az office-t. alap lett.
  • Kemuri #7
    "Szóval az angol sorozatból, amiben angolul beszélnek készítenek egy amerikai sorozatot, amiben szintén angolul beszélnek? minek?"

    Mi köze van a nyelvnek egy remake elkészítésében?
    Remaket nem azért csinálnak, hogy a másik anyanyelven beszélő ember is megértse, lmao. Adott esetben gondolom az IT Crowd angol változata nem jutott el az amerikai nézőkhöz, ezt a helyzetet akarják orvosolni illetve ebben látnak potenciált.
  • Kemuri #6
    "Inkább az angol változat, mint a fos amcsi utánzat. És igen, látatlanban fikázom az amcsi remake-et."

    Mondod ezt annak a fényében, hogy ott áll példaként a kiválló amerikai Office átdolgozás? Persze semmi nem garantálja, hogy az IT Crowd is hasonlóan jól sül el, de ki tudja ezek után?
  • KoS #5
    Mert csak az jó ami ámerikából jön... :P
  • Cat #4
    Szóval az angol sorozatból, amiben angolul beszélnek készítenek egy amerikai sorozatot, amiben szintén angolul beszélnek? minek?
  • Wittgen #3
    Inkább az angol változat, mint a fos amcsi utánzat. És igen, látatlanban fikázom az amcsi remake-et.
  • raven87 #2
    Pont ezt akartam írni én is. :)
  • mogyi925 #1
    "kénytelenek lesznek beérni az eredeti verzióval"

    Irónia rlz. :-D