Szekeres Viktor

Az RTL Klub kései órára száműzi a Lostot

Ahogyan az várható volt, idehaza csökkent valamelyest a lelkesedés a szigetelők legújabb kalandjai iránt, ezért az RTL Klub úgy döntött, hogy a Lost - Eltűntek című sorozat 3. évadát későbbi időpontban tűzi adásra.

A Lost - Eltűntek premierje az RTL Klubon pár tízezer híján 2 millió nézőt vonzott, azonban a nézettség a második évadra erőteljesen lecsökkent. Egymillióan kitartottak a sorozat mellett, amely még így is fölényesen legyőzte a TV2-t, így a szereplésével elégedett lehet az RTL Klub.

A közelgő harmadik évadot (premier szeptember 28-a) azonban nem a szokott 21.15-ös, hanem az eggyel későbbi, 22.15-ös sávba szánja a csatorna, bízva abban, hogy az egymillió fanatikus nagy része követni fogja a sorozatot és, ha ez megtörténik, akkor a kései óra ellenére is nagy sikert üdövözölhetnek.

Ezt elősegítendő pedig péntekenként 21.15-ös kezdettel a CSI: Miami helyszínelők 2. évadát láthatják a nézők, amely sorozatnál nem is kaphatott volna jobb felvezetést a Lost, hiszen Horatióék kalandjai tavaly a magyar tévén leadott sorozatok közül a legnézettebbek voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • manoczi #19
    Lost
    CSI
    Tehát akkor , ez az egész olyan, hogy van aki szereti és van aki nem. Általában azok az emberek nem rajonganak érte, akik nem nézik végig az évadokat. A 3-ik évad eleje szerintem sem volt valami fényes, de a vége szuperjó volt. Aki pedig 1 évadtól várja az összes kérdésre a választ... nos az magára vessen! Abban egyetértek, hogy a 2-ik évad elég lapos volt, de ahogy ilyenkor szokták mondani: "Csinálj jobbat!".
    Most, hogy a nézettségcsökkenés miatt későbbre lett téve... háát nemtudom, ilyenkor szokott az jönni, hogy csak azért sem nézik már meg. Ez egy értelmetlen taktika , szerintem legalábbis.

    Amúgymeg, akinek nem tetszik, kapcsolja ki a TV-jét vagy kapcsoljon át egy másik adóra.
  • qcaa #18
    Bocs ha egy kicsit duva voltam,de ez a sok rejtély válóban nehezen követhető!
    Esetleg aki még nem látta ez alapján dönse el hogy megnézi-e a sorozatot.Néhány kérdés amire nincs válász és pár vélemény a harmadik évadról:
    http://comment.blog.hu/2007/04/26/amire_nincs_magyarazat_lost_3_evad
  • winnie #17
    pedig a lost 3. évada magasan a legjobb volt. íme a példa

    ha nem a te sorozatod, akkor nincs mit tenni - attól még ne a sorozatot bántsd (végd ki a francba), elég, ha nem nézed és kész és mindenki örülni fog.

    marhaság meg lehet, hogy volt, de én inkább azt mondanám, hogy nagyon durván megterveztek mindent hihetetlen kapcsolódási pontokkal, amiket persze csak az érthet, aki végignyomta a lost: experience játékot, látta a sri lanka videót és bújja a fórumokat mindenféle screencapekért (milyen plakát van a buszon, mit olvas a börtönőr, mit jelent a félszemű neve, stb) és felfedezésekért.
  • qcaa #16
    Ezt a sorozatot nem megvágni, ha nem ki kell vágni a francba!
    Én végig néztem mind a három évadot, de a színvonal egyre csak süllyedt.
    A harmadik évadban annyi marhaságot összezagyváltak, hogy azt épeszű ember hidegvérel nem tudja végignézni.
    Eljutottam arra a pontra, hogy ezek után több lost sorozatot soha többé nem fogok megnézni!
  • winnie #15
    a filmeket a tv2, az rtl, az hbo és az m1 is vágja - sőt minden amerikai csatorna. van, hogy már eleve vágottan kerülnek a tévébe, mert vérések vagy hosszúak.

    a lostot pedig sosem vágták, hiszen tévére készült. a harmadik műszak vagy a vészhelyzet jóval durvább, azok is teljesek. az utóbbi időben az ncis, a rejtélyek városa és a szökés sorozatokból hiányzott pár másodperc ilyen olyan okok miatt
  • kadar1 #14
    Az Rtl klubot nem szeretm nézzni.Igen megvannak vágdosva a filmek.Annak idején még hdd tv-és felvételekben láttam a lostot'(1-2-3 évadot)És nagyon sok jellenet hiányzot belölük.Mosz indult a szökés második évadja az rtl klubon,a tesom úgy döntött,h újra megnézi,annak idelyén még hdd tv-és felvételeken látta.Neki állt panasznaszkodni,hogy ez hiányzott belöle és az.Úgye neki van összehasonlitási alapja....Fasznak vagdosák meg annyira a filmeket..........
  • winnie #13
    te kértél rá, sorry. de így már tiszta, szerintem.
  • tommyg #12
    jóóóóó ne magyarázd már meg
  • winnie #11
    a letöltők dettó. még kevesebben vannak (csak a warezelők becsülik fel magukat) és ugyanúgy töltötték az első évad sikere alatt is.

    mondjuk a loston nincs mit magyarázni, hiszen az 1. évadhoz képest a 2. , de főleg a 3. nagyot zuhant a hazai(!) warezszférában is letöltésileg. egyszerűen szofisztikálódott a sorozat, kevésbé lett kommersz, így vesztette a lelkes nézőket, akik rátalálták a többi divatsorozatra.
  • tommyg #10
    akkor nem vegyük számba az axn-t vegyük számba akik letöltik...hopp meg is vannak az eltünt nézők