Szekeres Viktor

Doktor House az AXN-re költözik

Bár még nem annyira aktuális, de ettől még hír marad, hogy a TV2 sikersorozata, a Doktor House, mely az anyacsatornán nemsokára befejezi 2. évadát, decembertől az AXN nézőinek szerezhet vidám perceket.

A közép-kelet európai országokban fogható AXN-nek ugyanis sok másik sorozat mellett belekerült a portfóliójába a Doktor House is, amelynek első évadát így decembertől már nem csak országos adókon, hanem kábelcsatornán is láthatjuk.

Természetesen a sorozat elsősugárzási joga ettől még a TV2-t illeti, mely csatorna a Doktor House 3. évadát is műsorra fogja tűzni, egyedüli kérdés, hogy a novemberben lefutó 2. évadot követően folytatódik-e a népszerű orvosi krimi vagy a tavaszi idényben vetik majd be az RTL Klub éppen aktuális szerda esti sorozata ellen?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    formállogika. tedd a szívedre a kezed. ha az lenne a szitu, amit leírsz, nem bulvárosabb, hatásosabb cím lett volna, az általad is írt " nem lesz többet a TV2-n House."?
  • Boba Fett #6
    Egyre bulvárabb ez az SG. Erre a hírre is csak azért kattintottam rá, mert azt hittem, nem lesz többet a TV2-n House. "Doktor House az AXN-re költözik"??? Szerintem ez nem költözés, csak az AXN is leadja.
    Kezd baromira elegem lenni az ilyen bulvár szalagcímekből itt az SG-n.
  • lucifercsira #5
    Közép-kelet-Európa?????????????? Az valahol Moszkvánál van! Mi Közép-Európa keleti részén vagyunk azaz: KELET-KÖZÉP-EURÓPÁBAN!!!!!
  • winnie #4
    láttál már house-t? klasszikus nyomozós sorozat, gregory barétok még a 221/b-ben is lakik ráadásul:)
  • Thaddeus #3
    Hű, az elején azt hittem a 3. évadot rakják át az AXN-re. Nekem sajnos nincs.
  • BB0735 #2
    Orvosi krimi? Lehet keveritek a Halálbiztos diagnózissal.