Szekeres Viktor

Megvan a 2008-as Oscar-gála műsorvezetője

Az emberek lépten-nyomon hangoztatják, hogy mennyire nem érdekli őket az Oscar-díj, azonban ha szerintük nem megérdemelten kapja meg a szobort egy film, akkor azonnal felizzanak az indulatok.

Az indulatok kereszttüzében általában a filmek állnak, de az igazi Oscar-rajongókat nem csak a filmek osztják meg, hanem a műsorvezetők is. Pro és kontra rengeteg érv és ellenérv hangzott el a 90-es évek nagy műsorvezetőiről, Whoopi Goldbergről, Billy Crystalról és Robin Williams-ről.

A harmadik évezredben az Akadémia láthatóan keresi az igazi, az egyetlen és üdvözítő megoldást a műsorvezető személyére (2005: Chris Rock, 2006: Jon Stewart, 2007: Ellen DeGeneres) és ennek köszönhetően 2008-ban ismét csak Jon Stewart, a kultikus Daily Show műsorvezetője konferálhatja fel a díjátadó személyiségeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bandee1987 #7
    Végre! Hálistennek nem Ellen Degenerált lesz a műsorvezető...
  • angol #6
    az meg ki a pöcs
  • kanduhr #5
    Legyen Kelly Brook a műsör vezetője, máris nem lesz olyan unalmas.
  • mellon #4
    Idén Ellen nem volt olyan rossz (bár nagyon jónak se nevezném), viszont Jon 2006-ban gyengébb teljesítményt nyújtott. Reméllem jövőre magára talál, és akkor a gála egyik része rendben van. Így legyen. Ámen.
  • Wittgen #3
    Nekem tök mindegy ki vezeti a műsort, mert számomra az egész ceremónia egy nagy fos. Inkább unalmas, mint szórakoztató.
  • winnie #2
    inkább arra figyelnek, hogy kultikus, jó arc legyen.

    már nem azért, de egy amerikai díjátadó az amerikai tévének szánva - miért legyen nemzetközileg ismert. (az más kérdés, hogy aki nem ismeri jon stewartot, annak nem olyan jó.)
  • xido #1
    jajneeeee...na pont emiatt is kezd egyre kevésbé érdekelni,mikor úgy szervezik,hogy nem figyelnek a "globális ismeretségre" és nemzetközile ismert valaki helyett ilyen helyi bohóc lesz a házigazda...