Ötvös Tibor

Újraalakul a Harcosok klubja?

Edward Norton és Brad Pitt újból közös filmben! A kultikus Harcosok klubja után egy poltitikai thrillerben parádézhatnak együtt. A State of Play egy angol sorozat filmváltozata lesz, a rendezője pedig Az utolsó skót királyt készítő Kevin MacDonald.

Brad Pitt és Edward Norton filmtörténelmet írtak, mikor elvállalták a Harcosok klubjának főszerepeit. A film - bár a kasszáknál nem dobbantott túl nagyot - a nézők körében komoly kultfilmmé vált. Nos, a két színész hosszú idő után újból közös projekten dolgozik.A Universal Pictures State of Play című thrillerük főszerepeire nyerte meg a két sztárt. A film rendezését Az utolsó skót királyt készítő Kevin MacDonald vállalta magára. A thriller alapját egy angol, mindössze hat epizód hosszú minisorozat adja, melynek forgatókönyvét Tony Gilroy készíti el.

A sztori főszereplője egy kongresszusi képviselő, akinek gyors politikai felemelkedését beárnyékolja egy nyomozás, melyet szeretőjének halála miatt indít a rendőrség. Pitt egy politikusból lett újságírót alakít, aki eközben viszonyt kezd a képviselő nejével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • DoctorJohnson #15
  :)))

  Titanic 2 - a jéghegy

  A tartalomból: a filmben -szemben a Titanic első részével- most a jéghegy sorsát láthatjuk bő 3 órán keresztül. annak a jéghegynek az utolsó napját követhetjük nyomon, ami annyi ember halálát okozta. a film első 2 órájában a néző láthatja egy jéghegy unalmas napjait, majd az utolsó fél órában a 2 perc alatt elhaladó és a jéghegyünket felhorzsoló titanicot láthatjuk illetve jéghegyünk litániáját.
 • DoctorJohnson #14
  "Ha valaki szereti a H.K.-át és még meg is értette(?), az hogyan örülhet és/vagy gondolhatja, hogy lesz folytatása? :D"

  ott a pont
 • Sybee #13
  A Harcosok Klubját tilos folytatni! Hacsak a regényíró Chuck Palahniuk nem álmodik egy újabb látomást papírra. :) Szerintem a többi regényéből is jó film lenne. pl.: Halálkultusz
 • DompR #12
  HK2t tényleg nem lehetne csinálni, de mondjuk egy párhuzamos történetet ki lehetne belőle hozni, kérdés, hogy megérné-e? De az sg címadás tényleg "gagyul"
 • ProGabe #11
  kb ezt akartam írni én is.én nem azért kattinottam a cikkre,mert azt reméltem a HK2-ről szól,hanem azért hogy megtudjam nem az lesz(hál' Isten ez beigazolódott).hogyan is lehetne???
  titanic 2-t a népnek :\
 • Inquisitor #10
  Ha valaki szereti a H.K.-át és még meg is értette(?), az hogyan örülhet és/vagy gondolhatja, hogy lesz folytatása? :D
  Arról van szó, hogy ezek ketten ott brilliroztak nagyon mint szinészek, várhatóan ez a film se lesz sz*r, legalább is ha csak a szinészeken múlik.
 • Jack Bauer ahős #9
  Botrány! :) Helyette nézzétek meg a Fűrész 4 betiltott előzetesét.
 • djukel #8
  Köcsög bulvár hatásvadász cimadó gecik!
 • pauly #7
  na ja
 • drizzt1666 #6
  hatásvadász cím. sg színvonal...