Szekeres Viktor

Az MTV belehúz a 24-be

A 24-et talán senkinek nem kell bemutatni, állítólag név szerint ismerik idehaza azon keveseket, akik még nem látták a sorozatot. Az MTV nekik is kedvükben igyekezett járni, amikor ismét levetítette az 1. évadot.

És ezúttal a szokásokkal ellentétben az évad végén nem kell egy évet várni a folytatásra, hanem mivel a Cool már leadta a sorozatot heti 40-50 ezer néző előtt, szeptember 9-től, 22.00-tól lehetősége nyílik a királyi tévé előtt gubbasztó százezreknek is megtekinteni a folytatást.

Fura pályát futott be itthon Jack Bauer és a 24, hiszen a sorozat egyszer elég csúnyán megbukott idehaza az MTV-s premier után. Hiába az óriásplakátokkal megtámogatott kampány, egy ismétlést követően legközelebb csak az áruházak DVD-polcain tűnt fel a sorozat, ahol azonnal sikert aratott és az Intercom az 1. évadot követően az 5.-ig bezárólag megjelentette a többi szezont magyar felirattal.

Ezt követően, csak a DVD-megjelenések után pár évvel döntött úgy a Cool, hogy visszamenőleg is megveszi az évadokat, így nemrég műsorra tűzték a magyar szinkronos 24 második évadát (ezt adja most le az m1) és időközben már a harmadik évfolyam is elindult.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #5
    Hja. Azt az alternatív befejezést direkt olyan nézőknek rakták a dvd-re, akik a hepiendet szeretik, és nem kívánnak több évadot a sorozatból. :)
  • Sanyix #4
    annak letölthető másik befejezése is hepienddel, bár a folytatás a nem hepiendesre támaszkodik.
  • kelkaposzta #3
    "A 24-et talán senkinek nem kell bemutatni, állítólag név szerint ismerik idehaza azon keveseket, akik még nem látták a sorozatot"

    Dejóó, tudják a nevem xD Amúgy nem tudom miről szól :/
  • Wittgen #2
    Munkatársnőm tök nagy fan lett, aztán kijelentette a 1.évad utolsó része után, hogy milyen szemét dolog volt így befejezni az évadot...ugye nem lehet mindig happy end :-)
  • KekszNET #1
    Legjobb!!!