Ötvös Tibor

Jane ideje lejárt

A részben hazánkban forgatott Painkiller Jane című sorozat nem éri meg a második évadád. A Sci-Fi Channel ugyanis kihúzta a szőnyeget a széria alól.

Nemrég hazánkban forgatták az Amerikában a Sci-Fi Channelen futó Painkiller Jane című sorozat négy epizódját. Ám a csatorna bejelentette, hogy a széria iránti csökkenő érdeklődés miatt az első évad egyben az utolsó is. A Sci-Fi Channel szeptember 21-én vetíti le a záró epizódot és ezzel véget érnek Jane tévés kalandjai.



A Painkiller Jane története egy képregényen alapul. A Terminator 3-ban megismert Kristinna Loken egy Jane Vasco nevű ügynököt alakít, aki különleges képességgel bír. Bármekkora fájdalmat képes pár másodperc alatt feldolgozni és regenerálni magát. Ellenfelei, a neurók hasonló képességekkel bírnak, csak ők a rossz oldalra álltak. Jane és társai a DEA nev ű ügynökségnél rájuk vadásznak.

A Painkiller Jane 2005-ben debütált a csatornán és az első rész sikere után a tévé meg is rendelt 22 epizódot. A sorozat jelenleg a 16. résznél tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #1
    Nem is csoda. Full gáz a széria.