SG.hu

Lost maraton lesz a hétvégén

Augusztus két hétvégéjén a Lost - Eltűntek 2. és 3. évadjának összes epizódja egymás után lesz látható az AXN műsorán, így minden rajongó felelevenítheti az utóbbi két évadban történteket.

A LOST - Eltűntek sorozata az egész világon elsöprő sikert aratott. A mára kultikussá vált széria története egy hihetetlen rejtélyekkel teli szigeten játszódik napjainkban, ahol az Oceanic légitársaság 815-ös járatának lezuhanását túlélt utasok új otthont építenek egy távoli, trópusi szigeten. A második évad összes epizódja augusztus 18-án és 19-én kerül adásba, míg a teljes harmadik évad a rákövetkező hétvégén, augusztus 25-én és 26-án lesz látható az AXN műsorán, szombaton és vasárnap is 17:20-as kezdettel.

A vadonatúj negyedik évad újabb izgalmakat és még több elgondolkodtató rejtélyt ígér, egyesült államokbeli bemutatója ezúttal nem idén őszre, hanem 2008 elejére várható. A sorozat forgalmazója, a Buena Vista International bejelentette, hogy mindannyiunk nagy örömére még három, egyenként 16 epizódból álló évfolyam elkészítésére szóló megegyezést írt alá a sorozat készítőivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #10
    Arrghh, ennek sose lesz már vége? (nem mintha érdekelne a sorozat, csak hát az empátia ugye xD)
  • a_n_d_r_e_w #9
    nade én megelőlegezem a bizalmat, és nem hiszem hogy a 4. évad akkorát bukna.
    Másrészről csak azt mondtam, hogy nem fogjáka végtelenségig nyújtani...
  • winnie #8
    "Csak utálok valamit úgy nézni, hogy nincs vége."

    akkor a sorozatokat nem neked találták ki, hiszen 30 sorozatból 1-nek van csak vége. a műfaj átka.

    "Sopranos fan vagyok mellesleg, és bárhogy is áhítoznék további részekért, azért korrekt dolog volt egy ido után befejezni"

    és hogy fejezték be? nem volt semmi vége. mellesleg a lgejobb befejezés volt, hiszen a nézőre bíztak mindent. (amúgy meg a 6. évad elég gyenge lett ugyebár)

    "megszuntetni. Ha tudnám, hogy így érne véget, el se kezdeném nézni."

    de éppen ez a szép, hogy nem tudhatod. amíg 30-ból 1 sorozat kap rendes véget, addig kábé 150-ből 1 az, amelyik nem az alacsony nézettség miatt fejeződik be, szóval ez még kisebb keresztmetszet. de ilyenkor az a nagy kérdés, hogy az 1989-ben indult simpsons-t, ami 18 éve megy, ez alapján addig nem kezdenéd el, míg ki nem derül 2010-ben, hogy lesz-e vége vagy sem?

    amúgy itt jön be a szokásos kérdés, mert ez a sorozatvég várás a filmfanatikusokról ragadt át. ha a vége érdekel, nézd meg az utolsó részt - de azért megnézni 100*40 percet, hogy eljöjjön a lezárás, nem biztos, hogy értelmes és nemzombi dolog.

    vagy csak én lennék naiv azzal, hogy ha egy sorozat 22 részen keresztük elszórakoztatott és kiváltott 11 filmnyi időt, akkor már elégedett vagyok? (amerikának az az előnye, hogy ott 40-50 éves a sorozatkultúra, nálunk még csak kialakulóban van, nehéz lesz az átállás:)
  • winnie #7
    nem még 3*16, hanem max 3*16. ha a 4. évad bukó lesz, akkor 1*16 és kalap.
  • a_n_d_r_e_w #6
    Pont hogy a Lostot nem fogják végletekig húzni. Még 3x16 rész és slussz. Ha a készítők úgy érzik van még benne annyi kraft, akkor legyen.
  • Mythic #5
    Na megnéztem az elso 2 kettot a 3. évadot nem láttam. Csak utálok valamit úgy nézni, hogy nincs vége. Valamint azt is utálom mikor valami jót addig kavarnak amíg szar nem lesz belole. Sopranos fan vagyok mellesleg, és bárhogy is áhítoznék további részekért, azért korrekt dolog volt egy ido után befejezni, mint az alacsony nézettség miatt az egyik napról a másikra megszuntetni. Ha tudnám, hogy így érne véget, el se kezdeném nézni.
  • Wittgen #4
    A múlt héten néztem meg a 3. évadot, végre pörgött kicsit a sztori, bár sok elvarratlan szálat hagytak, de az utolsó részben kiderül, hogy kik is maradnak életben/jutnak haza - legalábbis párukról.
  • bszzita #3
    Gondolom azért nézi még mindig mert ha nem nézné azon járna az esze, hogy valyon mi a franc történik a szigetlakókkal. :)
  • winnie #2
    ezt most nem értem. neked kell befejezned a nézését, ha ellaposodik. (ha sokan így tesznek, eltakarítják a sorozatot a képernyőről és meglesz, amit akarsz)

    ha ellaposodott volna a sorozat, akkor már rég nem menne - a harmadik évad magasan túlszárnyalta az eddigieket szerencsére.
  • Mythic #1
    Miért nem lehet egy sorozatot még akkor befejezni, mikor még nem laposodott el az egész? Nagyon eroltett már ez a Dallas effektus.