Szekeres Viktor

A Szökés főszereplőjét felkérték Lostozni

Ez a sorsa annak, aki játékával elkápráztatja a sorozatkészítőket. A Prison Break egyik legnagyobb kedvence minden bizonnyal az Abruzzit alakító Peter Stormare volt, akit most a Lost készítői kerestek meg.

A régebben inkább mozifilmező színészt, mostanában egyre gyakrabban láthatjuk tévésorozatokban, s úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódni fog, hiszen az eleinte megalapozatlannak tűnő pletykák után maga Peter Stormare is megerősítette, hogy valóban megkeresték őt a Lost készítői és felajánlottak neki egy, a negyedik évadra szóló szerepet, amelynek elfogadásáról a szeptemberben kezdődő 4. évad forgatásának megkezdéséig kell döntenie.

A Lost - Eltűntek új szezonjának kései kezdése azzal magyarázható, hogy az eddigiekkel ellentétben a sorozat új epizódjai nem ősszel, hanem csak februárban kerülnek képernyőre, akkor viszont szünet nélkül kapnak a sorozatból a rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • norcii #15
    Igaz az, hogy szeptemberben már folytatják Amerikában a szökést? Kíváncsi vagyok a 3. szezonra nagyon. Lehet, a végén kiderül, hogy csak felbéreli valaki Scofield-et, hogy szökjön meg börtönökből, tesztelve így azok biztonságát. :)
  • tommyg #14
    De elfogadta csak az ötödik évadra szerződtették!
  • 1Obi1 #13
    Már kiderült hogy nem fogadta el az ajánlatot.
  • Wittgen #12
    Stormare is jó arc, viszont nem igaz, hogy nem szerepel mozifilmekben, hiszen állandó jelleggel mellékszereplő minden évben 1-2 A kategóriás cuccban. Főleg Brucheimer foglalkoztatja, úgy vettem észre.

    Egyébként bírom a karaktereket, amikben nyomul, van egy stílusa amit mindig hoz, legyen negatív vagy pozitív a szerepe a filmben.
  • Quantumleap #11
    A legjobb színészi játéka Robert Kneppernek és William Fichtnernek van.
  • Picizöldfül #10
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • edios #9
    Ez olyan, mint amikor Stohl Andrást felsorolták a Napóleonban a főszereplők között. (=lol:D)
  • Gerbill #8
    "A Szökés főszereplőjét felkérték Lostozni"
    "Ez a sorsa annak, aki játékával elkápráztatja a sorozatkészítőket"
    Meglepődtem volna, ha Wentworth Miller lett volna a felkért. Az összes színészi játéka annyi, hogy mogorván néz a kamerába
  • Quantumleap #7
    Stormare milyen értelemben volt főszereplő A szokésben? Hisz a főcímlistán is csak az első évad feléig volt kint, amikor T-Bag megvágta a nyakát. Utána már csak guest star volt.
  • Hesztia #6
    "játékával elkápráztatja a sorozatkészítőket"

    Először azt hittem, hogy a Szkófíld gyerekről írnak (a főszereplő szó okán), és már kezdtem röhögni.:P

    Remélem Stormare bácsi elvállalja a szerepet.