Ötvös Tibor

Részletek a WarCraft filmről

Napvilágot látott pár részlet napjaink legsikeresebb internetes szerepjátékának filmváltozatáról. A World of WarCraft története a játékban szereplő korszak előtt játszódik majd.

A Blizzard története igazi sikersztori. A játékfejlesztő cég mind a stratégia, mind pedig az RPG műfajában felejthetetlen klasszikusokat alkotott meg. Nevükhöz fűződik a Diablo két része, a StarCraft valamint a WarCraft is. Utóbbi világában hozták létre legutóbbi durranásukat, mely a World of WarCraft címet viseli.

Eme game népszerűsége töretlen és ez pár hollywoodi producernek is feltűnt, így pár év múlva a mozikban is feltűnnek a világ szereplői. Korábban már mi is beszámoltunk erről, ám ma újabb részletek láttak napvilágot a tervezett alkotásról. Először is a film leghamarabb 2009-ben kerülhet a mozikba.

A történet időrendileg a WoW cselekménye előtt egy évvel kezdődik és egy Alliance harcos szermszögéből mutatják be az eseményeket. A forgatókönyvet még írják, a rendező még nincs kijelölve. A film - egyes pletykákkal ellentétben - egy élőszereplős film lesz, melyben természetesen tobzódni fognak a CGI-effektek. A játékidő közel 150-160 perc, a büdzsé kicsivel több, mint 100 millió dollár. Jó jel, hogy a producer, Thomas Tull felügyelte a 300 létrejöttét is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Figliar #27
    Én azt mondom hogy a Hordások szemszögéből kellene megközelíteni a dolgot, de így viszont a vérbeli Alliancesoknak nem tetszene majd szerintem,legjobb lenne ha mind2jük szemszögéből, mert amúgy meg a Hordások lennének a gonoszak holott ez egyáltalán nem így van
  • Loverman #26
    élőszereplős lesz nem CGI
  • Alfa Of NS #25
    A vizuális látvány miatt aggódok én a magam szerény szemszögéből. A CGI alapvetően szar. Nehéz vele igazán értékes művet alkotni. Viszont bíztató hogy mind a Blizzard, mind a Legendary olyan, hogy próbálják ezt a hátrányt ledolgozni. Remélem sikerül.
  • Prof William #24
    Ez igaz. Meg a Blizzard nem oylan hogy csak úgy eladják ajogokat aztán mindenki azt csinál vele amit akar... Valszeg komolyan felügyelni fogják a munkálatokat és ha valami nem tetszik nekik akkor szólnak...
  • Lordboxi #23
    felejthetetlent alkotott, az RPG-k közt, mert ez a gyalázatot sose felejtem el, wow, mint rpg
  • MrPrise #22
    "az RPG műfajában felejthetetlen klasszikusokat alkotott meg."
    Ez picit így erős, annak legalábbis akinek nem a Diablo jelenti az RPG-t...
    "Felejthetetlen klasszikus a műfajban" pl. a Bard's Tale (a régi, nem az új...), EOB, Wizardry, Dungeon Master, Fallout. Egy Wizardry online lenne az igazi.
  • Soundmaker #21
    Akit esetleg érdekel...

    Warcraft történelem.doc
    egy fórumról ollóztam össze.. összefoglaló jellegű iromány 35 oldalon, de nem a teljes történelem. (a postoló nevét sajna nem tudom, ezúton is sorry tőle)

    Wow helyszínek.doc
    a világ bemutatás képekkel.

    továbbá olvasható a worldofwarcraft.hu oldalon is történelem az Ismertetők menüpontban.

    Csemegézzetek!
  • Soundmaker #20
    Az igényességről annyit, hogyha csak a negyedét ültetik át a filmbe a kidolgozott wow világának, akkor is iszonyatosat fog robbantani... HA valaki olvasta a wow történelmét az tudja miért. Van olyan jó mint a Gyűrűk Ura vagy más Fantasy világé. Több könyv is van belőle szóval a jó story adott, a Legendary Pictures és a Blizzard animátorai ha összedolgoznak akkor a látvány is topon lesz...

    Én nagyon nagy durranásra számítok majd... és legalább 2 folytatásra :D
  • Soundmaker #19
    A wow filmben szerepelni fog Thrall és lesz benne még 1 ütősebb hordás hős is... így a horda kedvenceknek is meglesz a betevő falatjuk. De az is írták, hogy Nem gyűrűk-ura szerű film lesz (1 küldetés), hanem harcokra és egyéb cselekmény szálakra bomló filmet akarnak csinálni. (szerintem amire gondolnak az hasonló lehet a katonák voltunk c. filmhez, ahol mindkét tábor szemszögéből mutatták be a csatát.)
  • moRtiZ #18
    Most volt Blizzcon, Metzen megmondta, hogy igényes filmet akarnak csinálni. Mint tudhato a Legendary Pictures fogja csinálni a filmet (Batman Begins, 300), Blizzard és Legendary oldalról is az a nyilatkozat jött, hogy olyan filmet akarnak amitől mindenki padlózik, ígéretek szerint igencsak rá fognak gyurni a látványra és a storyra is. Én hiszek nekik.