Szekeres Viktor

24-film: Csakis a sorozat után

Az elmúlt két évben folyamatosan szállingóztak a pletykák az esetleges 24-moziról, már történetfoszlányokat és helyszíneket is emlegettek megbízható és kevésbé megbízható források, de szerencsére Kiefer Sutherland végre pontot tett a találgatások végére.

Az IGN-nek adott interjújában Sutherland kijelentette, hogy mivel majd fél évet elvisz a sorozat aktuális évadának a forgatása, ezért filmre csakis a 24 végeztével kerülhet sor, ami egyelőre 2009 előtt nem lehetséges, hiszen a Fox két újabb évadot rendelt be a népszerű akciósorozatból, így a 7. és 8. évadot biztosan láthatjuk mi is.

Jelenleg a 2008 januárjában kezdődő 7. évad előkészületei folynak, a forgatás egyelőre még nem kezdődött meg, hiszen az írók afrikai terveit a magasabb költségvetés miatt visszadobta a Fox. Pedig a történet érdekessége az lett volna, hogy a sorozat folyamán most először nem 24 óra alatt pörgött volna le a 24 epizód.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #11
    Én csak aztat nem érteni, hogy csak Afrikában lehet megcsinálni a 24 rész nem 24 óra alatt megy le koncepciót? Szóval, ha nincs Afrika, akkor 24 órát fog átölelni a 24 rész, dögöljön meg a Fox hogy nem ad zsét :)
  • Quantumleap #10
    Érdekesebb és érdemesebb lenne a mozifilmben, semminthogy ott is 1 nap alatt játszódjon a történet.
  • Wittgen #9
    Arra nem is gondoltok, hogy a 24 lehetne pl 24 nap is, nem csak óra???
  • Sanyix #8
    "És azért lett volna elviekben megszakítva a real time, mert Jack visszament volna Afrikából Amerikába és az nem lett volna túl jó, hogy x óráig nem csinál semmit."

    De lehetne az, hogy Jack Bauer felszáll valami közeljövőbel szuborbitális repülővel, és úgy pár perc alatt amcsiba érne afrikából :)
  • Sanyix #7
    Sztem a 24 film meg legyen 24 óra hosszú :)
  • akyyy #6
    időeltolódás?
  • Jogurtosz #5
    "ez mondjuk annyiban lenne jó, mert picit szar volt, hogy mindig az epizodok végén mindig az orák végén történik valami nagy dolog."

    Ehh, hát persze, hogy a rész végére tesznek egy kis cliffhangert, ez így természetes.
    És 26-30 epizódból nem állhat egy évad.

    És azért lett volna elviekben megszakítva a real time, mert Jack visszament volna Afrikából Amerikába és az nem lett volna túl jó, hogy x óráig nem csinál semmit.
  • ginew #4
    ez tényleg gáz, de talán ugy nem, ha ugygondolták, hogy mondjuk 1 epizód nem mindig orátol oráig tart, hanem a 45-50 perces epizodok amik szoktak lenni, pl a párhuzamos események miatt lehet az 1ik 8:16-8:47 ig tart. a következő epizód meg lehet több időt foglal magába, s igy összvissz lehet hogy lenne 26-30 epizód. ez mondjuk annyiban lenne jó, mert picit szar volt, hogy mindig az epizodok végén mindig az orák végén történik valami nagy dolog..
  • Tibmanus #3
    "Pedig a történet érdekessége az lett volna, hogy a sorozat folyamán most először nem 24 óra alatt pörgött volna le a 24 epizód." Nagy ****** **** lett volna a történet érdekessége hogy megszűnik a real time... nem épp az az érdekessége hogy van???
  • neptum #2
    biztos 23 óra 59 perc alatt :D