Szekeres Viktor

A Prison Break New Orleans-i rendőröket kap maga mellé

Szeptember közepén indul el a Prison Break című amerikai sorozat 3. évada az USA-ban, amelyet már minden bizonnyal sokan várnak - a Fox úgy döntött, hogy ezúttal egy igazi zsarudrámával párosítja össze a fegyenceket.

Amerikában (és minden bizonnyal a többi országban is) nagyon sokat számít egy sorozat sikere szempontjából, hogy milyen műsor vezeti fel, illetve, hogy mely műsor következik utána, s éppen ezért a Prison Break sikerét kihasználva megpróbálta a Fox más sorozatait is beindítani - egyelőre kevés sikerrel. 2006 őszén a Vanished című, meglehetősen szövevényes stílusban egy kicsit a Szökésre is hajazó krimit próbáltak felfuttatni ekképpen, de a Szökés nézői túlságosan nagy arányban kapcsoltak el, így a Vanished szép lassan megbukott.


Idén a Fox egy kőkemény rendőrdrámával próbálja megtámogatni a Prison Break-et (és fordítva), a K-Ville-lel, melyben a Katrina utáni állapotban leledző New Orleans lesz a helyszíne a sorozatnak. Ez nem az akciókról és a nyomozásokról fog szólni, hanem inkább pesszimista dráma lesz.

A nem hollywoodi stúdiókban, hanem eredeti helyszíneken forgatandó K-Ville főszereplői között olyan neveket találhatunk, mint Anthony Anderson vagy Cole Hauser és Tawny Cypress.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Általában A kategóriás mozifilmek mellékszereplőiként tűnnek fel a vásznakon.
  • PrisonMan #2
    "K-Ville főszereplői között olyan neveket találhatunk, mint Anthony Anderson vagy Cole Hauser és Tawny Cypress."

    Na és ezek meg kik?
  • pilotakakas #1
    hmm, rescue me szagot érzek:D