Szekeres Viktor

Csonkítják a Terminátor-sorozatot?

Az új tévés évad egyik leginkább várt sorozata a Terminátor filmek alapján készülő The Sarah Connor Chronicles, mely - mint a cím is mutatja - Sarah Connor (és fia, John) megpróbáltatásait mutatja be több részen, siker esetén több évadon keresztül.

Bár a The Sarah Connor Chronicles várhatóan csak 2008 elején kerül a Fox műsorára, már hónapokkal a premier előtt meglehetősen nagy a zsizsegés a nyitórésszel kapcsolatban, miután a Fox programigazgatója, Peter Liguori kijelentette, hogy az ezév áprilisában forgatott pilot-epizódban bemutatott, naturális iskolai mészárlást a végleges tévés verzióban meg fogják másítani, ha másképp nem lehet tompítani a hatást, akkor esetleg újra is forgatják.


Az újdonsült Terminátor-sorozatban a 300 Gorgójaként ismert Lena Headey játssza majd Sarah Connort és a Hősök népszerű meleg Zackjét játszó Thomas Dekker lesz John Connor, aki nem mellesleg éppen a The Sarah Connor Chornicles miatt szállt ki 2006/2007 legnézettebb újoncsorozatából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #10
    Basszák meg, ha megvágják a sorozatot. Ne igaz, hogy mit művelnek a dilis amcsik már. ER, CSI, meg más sorozatok is tele vannak durva jelenetekkel, mégis sikeresek és az embereket nem botránkoztatja meg. Én pl még soha semmilyen filmen sem botránkoztam meg, akár állatokat, akár ygerekeket gyilkoltak benn, mivel film. Ha élő adás lenne, akkor biztosan rám nyomta volna bélyegét a történés, de ha a dilis amcsik összeszarják magukat egy film miatt, akkor pusztuljanak meg, mert csak a hülyék nem tudnak különbséget tenni film és valóság között. Azt meg nem gondolhatják komolyan, hogy élőben lemészárolnak 1 adag diákot, csakhogy legyen eksön a filmben...
  • magyarszurke #9
    de akkor most miről fog szólni ez a sorozat!:D
  • Nyarlathotep #8
    "egy vendégszereplés 5-10 ezer dollár, ha van - viszont egy sorozatfőszerep fix epizódonkénti 20-40k. nem mindegy."

    Ja persze, mondja ezt egy tini egy budapesti panellakásból!
  • winnie #7
    "csak pár luvnya mondott róla ilyet"

    meg a sorozat készítője.

    "miért lógott volna sülve-főve a suli legjobb nőjével? :)"

    egy lúzer a legjobb csajjal? azért mert meleg volt, adta magát.
  • Jim Kirk #6
    Visor, Dekker a Heroesban nem játszott meleg karaktert, csak pár luvnya mondott róla ilyet. Máskülönben miért lógott volna sülve-főve a suli legjobb nőjével? :)
  • avman #5
    emlékeim szerint kutyát sem nagyon szoktak mutatni hogyan nyírnak ki direktben (ez utóbbin, a direktben van a hangsúly), pláne nem csecsemőt, gyereket. mainstreambe meg főleg nem. mert ugye korhatárjelölés = bevételcsökkenés.
    és példákat, kérem tisztelettel, példákat. addig csak lógsz a levegőben. mert az amerikai túlérzékenységre bizony nem keveset találni (meg a sok csillagos sávos lobogóra, fene nagy öntudattal, aztán meg a nemzet (piha) nehogy valami olyanba fusson, ami szent és sérthetetlen valami hallgatólagos megegyezés alapján és mély sebeket szakítana fel). az érzékenyság álarca mögé bújó elhallgatás ilyen jellegű politikájára én nem nagyon találok példát sem európai szinten, sem világviszonylatban (kivéve persze a diktatúráknál), maximum blaszfémiáért, a vallásos emberek érzékenységének megsértéséért. az angol humornál ez meg semennyire nem is működne. bár most nem is a humorról beszélünk.
    persze fel lehet még hozni pluszban az örményországból beszabadult system of a down beszólunk a társadalomnak arc poetikáját, a manson féle ostorozó giccsparádét, vagy a rage against féle álkommunizmust, illetve néhány komikus megmondóemberkedését, de azért ez már nem ugyanaz a kategória.
    amerika egy prűd, vaskalapos és képmutató országgá válik, (túlzó vélemények szerint egy idiotizmusba süllyedő rendőrállammá, én magam nem osztom ezt). de felőlem védheted körömszakadtig minden fórumon az amerikai értékeket, meg a többnyire egyhelyben toporgó filmgyártásukat (sorozatok nem ér, mert kevés sorozatot nézek, és azt is max SF, vagy afelé közelítő szinten), attól én még csendben hányom egyet a klotyóban, ha erre terelődik a szó.
  • winnie #4
    már megint amerika, pedig ez dettó világjelenség, csak éppen az egyszeri olvasó amerikát olvassa, amerikai sorozatokat és filmeket néz - és azt hiszi, hogy csak amerikai mozgókép van, mint ahogy azt is, hogy csak amerika érzékeny. attól, hogy nem olvasol belga vagy perui érzékenységről, még jelen van, nem?

    "csememőt és kutyát gyilkolni meg nem."

    már hogyne lehetne. a norbitban áthajtanak a kutyán, a reaper pilotban fejbeb*sszák a kocsiajtóval. csecsemőgyilkosság is bőven van krimikben (csi miami, cold case, er)

    egyszerűen az egész nemzetet megrázó eseményekre háklisak. ha nálunk lenne egy 40 halottat követelő vonatszerencsétlenség, akkor valószínűleg nem mutatnák be a legfrissebb matuska szilveszter paródia játékfilmet vagy más kisikló vonatos horrort.
  • avman #3
    vagy akár több.
    ......
    ellenben a szokásos ámerikai rózsaszín balettütü képmutató álérzékenységgel. a világot elpusztítani lehet többféle módozaton, csememőt és kutyát gyilkolni meg nem.
  • winnie #2
    az ügynökének nem tetszett, dekkernek nem volt baja vele.

    "És szerintem a Hősöket inkább a pénz miatt vállalta el."

    súgok: a színészek a pénz miatt vállalják a szerepeket. egy vendégszereplés 5-10 ezer dollár, ha van - viszont egy sorozatfőszerep fix epizódonkénti 20-40k. nem mindegy.
  • Visor #1
    Szerintem Dekker csak azért szállt ki a Hősökből, mert meleget kellett alakítania, és nyilván nem tetszett neki a szerep. És szerintem a Hősöket inkább a pénz miatt vállalta el. Bár a TSCC sem egy utolsó szempont volt neki. Annak viszont nem örülök, hogy megvágják a pilot epizódot. Inkább tennék olyan időpontra, amikor már a kicsik alszanak.:)