Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz a 24 új elnöknője

A 24 mindig a kritikusok és a tévés szakemberek egyik kedvenc sorozata volt, ennek is köszönhető, hogy egy szakajtónyi díjat vihetett haza és Kiefer Sutherland bukott mozis színészből az egyik legismertebb tévés arc lett.

Azonban egyszer minden sorozatot utolér a vég - és ítélnek a nézők. Amíg a 24 első évadát csak a Fox nagylelkűségének köszönhetően élhette túl, addigra a 4. évadra újabb csúcsot érhetett el. Az 5. évados stagnálás után azonban a 6. évad nemcsak a premier epizódok nézőinek több mint a felét veszítette el, hanem a kritikai és rajongói visszhang is iszonyatosan lehordta a sorozatot - nem is csoda, hogy a készítők drasztikus változásokra szánták el magukat.

Amellett, hogy mindössze két főszereplő tér vissza a hetedik évadra (Jack és Chloe), a készítők úgy döntöttek, hogy egy női elnököt választanak a Fehér Házba és Amerika élére, hogy másféle dinamizmus szülessen Jack és a főhatalom között. Jól értesültek szerint az elnöknő a 7. évados történésekben szerepet játszó férjet és gyermeket is fog kapni, de talán a legfontosabb hír az, hogy Cherry Jones fogja játszani az Egyesült Államok első emberét.

Jones moziban legutóbb az Ocean's Twelve-ben, a Faluban és a Jelekben tűnt fel mellékszerepben, de színpadon nyújtott teljesítményét a színházi szakma a közlemúltban két Tony-díjjal is jutalmazta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #1
    Ez egy burkolt kampány Hillary Clinton mellett? :)
    Nagyon pályázik az első női elnök címre. Lehet a militáns Bush család után jót is tenne az USA-nak ...
    Na mi ez? :)