Ötvös Tibor

A melegek elvarázsolták Pottert

Mindössze egyetlen hétig élvezhette az elsőséget a Harry Potter és a Főnix Rendje. Adam Sandler új vígjátéka ugyanis alaposan elvarázsolta a moziba járó közönséget, a varázslótanonc viszont majdnem 60%-os visszaesést produkált.

Múlt héten volt a Harry Potter és a Főnix Rendjének premierje, mely bizony enyhébb csalódást keltett. A széria leggyengébb nyitányát produkálta és a második héten már látszik, hogy talán ez a rész hozza a legkevesebbet a franchise-ban. A mostani hétvégén ugyanis 58,3%-os visszaesést produkált és így Amerikában 208 milliót szedett össze.


Az elsőséget a hétvégén Adam Sandler új vígjátéka, az I Now Pronounce You Chuck and Larry, melyben a hazánkban többnyire A randiguruban látható Kevin James a partnere. A film 34 milliós nyitánya körülbelül annyi, mint az eddigi Sandler-vígjátékok első hétvégén mutatott teljesítménye. A 85 milliós büdzsé visszatermelése nem is kérdés.

Említést érdemel még a Hajlakk nyitánya, mely John Travolta karrierjének második legjobb premierjét produkálta. Az első helyen egyébként 39 millióval a szintén idén bemutatott Faterok motoron áll. A A 28 milliós kezdés nem rossz teljesítmény, főleg egy musicaltől. Mindenesetre kijelenthető, hogy a Pomádé és Ponyvaregény sztárja sokadik virágkorát éli.


Jövő héten mutatják be Amerikában a nálunk is várva várt The Simpson Movie-t, melynek nem lesz komolyabb ellenfele. Jön még egy kisköltségvetésű farkasemberes horror, a Skinwalkers, egy romantikus dráma, a No Reservations és egy iraki háborúról szóló dokumentumfilm, a No End in Sight.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • avman #33
    nem érdekes, úgy tesznek, mint akik buzik. és ezzel reklámozzák a buziságot. és minél inkább reklámozzák a buziságot, annál inkább több buzi lesz. és minél több lesz a buzi, a normálisok annál kevesebben lesznek és annál jobban kell figyelniük a seggükre, nehogy őket is megbuzítsák. valamint megfigyelések tanúsítják, h a buzik számával egyenesen arányos a pedofilek, pederaszták száma is. mert a buziság betegség, egy génhiba, melyet az ufók hoztak a földre, a liberálisok segítségével, de tudósaink már keresik a gyógymódot.
    inkább leírom most: irónia-
  • spydee #32
    Ti megnéztétek az idemellékelt előzetest????!!!!
    az első dolga Adam Sandlernek, hogy beleszeret egy NŐ-be. A brokeback mountain volt buzi film, nem ez...grrr
  • avman #31
    nyomi. irónia, mint olyan? nyaldkihotep értette, ki is kattant :D
  • HJPOWER #30
    Attól még, hogy valaki meleg, lehet rendes ember, csak élje az életét diszkréten. Egyenlőre ilyen világban élünk.
    Eléggé toleráns vagyok.
  • Komolytalan #29
    Nevezzük aminek akarjuk, lényeg hogy defekt, ahogy pl a pedofília is. Végülis azzal sincsen semmi gond, míg nem kap el egy gyereket. De akár a gyilkosságra való vágy, az se betegség. Ha megteszi, akkor végülis válaszol a természet a túlnépesedésre.
    Úgy általában sokmindennel nincs gond, míg másnak kár nem okoz. Ezt mondja a liberalizmus, az pedig milyen jó (lásd Kóla, puska, sültkrumpli).
  • HuAn82 #28
    De őszintén, mi a francra olyan büszkék a buzeránsok?!
  • xizor #27
    azért te is kiteszel néha magadért, hogy beolvadj közéjük :)
  • DjDano #26
    A hozzád hasonlókkal mindent meg lehet etetni. A kutató biztos Hitler egyik leszármazottja
  • DjDano #25
    A buzizik az idióta, erre nincs jobb szó....
  • Librarian #24
    Szerintem a homoszekszualitás nem betegség.
    Mint hozzánemértő... az jutott eszembe, talán a természet válasza a túlnépesedésre. A buzikat én is undorítónak tartom, de most mit lehessen tenni? Ettől még elfogadom őket. Tény, hogy az ember, mint olyan, szeret gyűlölködni...
    Azért tényleg gáz, hogy micsoda primitív kommenteket látok itt.

    Ja... és SIMPSONS RÚLZ!!! :D