Szekeres Viktor

Újabb Lost-kulcsszereplő lép át másik sorozatba

Akárcsak tavaly, a Prison Break 2. évadából más sorozatba távozók esetében, úgy idén is meglehet, hogy az írók kiírni kényszerülnek pár ismert karaktert. A legnagyobb "veszélyben" a nemrég említett Nestor Carbonell van.

Carbonell és az általa játszott Richard Alpert minden bizonnyal egy időre el fog tűnni a szigetről, hiszen másik csatorna másik sorozatában lett állandó szereplő - és lehet, hogy Sonya Walgerre is ugyanaz a sors vár, mint például tavaly a Prison Break-ben az elnöknőt játszó Patricia Wettigre, vagyis hogy gyakori jelleggel nem lehet a sorozat részese.


A Lost - Eltűntekben a ritkán, 4 epizódban megjelenő, de annál fontosabb szerepet játszó Penny-t játszó színésznő az HBO Tell me you love me sorozatában fog feltűnni ősszel, Carolyn szerepében. Az HBO-sorozat nem is olyan régen azzal vívta ki a média figyelmét, hogy a pletyka szerint a benne lévő szexjelenetek nem lesznek megjátszottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    szerintem valamit félreértettél:)

    "hát az nagy gáz h nem bírják megtartani az embereket..."

    megtudják tartani, akit akarnak. ők az állandó szereplők. egy sorozat költségvetése nyilván 4-6-ot bír el, de pl. a lost 15-18-cal dolgozik.

    "pl. a szökés 2. évad elején is ki kellett nyirni a gárda felét, mert ők úgy gondolták h kiszállnak"

    senkit sem nyírtak ki amiért ki akart szállni. 3-an szálltak ki a szökésből (egyik sem állandó szereplő volt) és mind visszatért vmilyen formában.

    ".... rövidtávú szerződésekre nem lehet jó sorozatot építeni..."

    a színészek 7 éves szerződést kapnak - az állandó szereplők. a többiek vendégszereplők. nekik nem mondhatod, hogy nem játszhatsz más sorozatban, mert nálam leszel jövőre egy részben és azért kapsz 10 ezer dollárt. akkor miből fog élni?
  • kimi88 #4
    hát az nagy gáz h nem bírják megtartani az embereket...
    pl. a szökés 2. évad elején is ki kellett nyirni a gárda felét, mert ők úgy gondolták h kiszállnak.... rövidtávú szerződésekre nem lehet jó sorozatot építeni...
  • winnie #3
    éppen ez a lényeg, hogy az állandó szereplőknek van szerződésük, de a vendégeknek nincs. a visszatérő szereplőknek is csak 12 részes (a 22-ből) szerződésük van.

    ez az evolúció, aki jó egy sorozatban, azt keresik másikban. ld. candice a heroes-ban.
  • Magoo #2
    azért a frász kerülget....nincs ezeknek valami keretszerződésük????? Ha miattuk tönkre vágják a Lost bizonyos szálait akkor jópáran fognak kiborulni.
    Miért nem íratnak velük alá valamit, hogy X évadra le vannak szerződtetve és csak úgy vállalhatnak másik munkát ha az nem ütközik ezzel?
  • Lyan Kyj #1
    na erre kíváncsi leszek, mit hoznak ki így abból a szálból. Bár amennyit eddig szerepelt, nyugodtan átugorhatna egy jelenet erejéig.