Szekeres Viktor

Búcsúzott a TV2 történetének legnagyobb bukása

Persze, hogy az Egy rém rendes család Budapesten című sorozatról van szó, mely az Amerikában oly sikeres Egy rém rendes család feldolgozása. Hiába az eredetihez teljesen hasonló szövegkönyv, a neves színészek, a nézők magasról tettek a sorozatra.

Nemrég utoljára láthatták a kitartó rajongók a TV2 új szituációs komédiájának hattyúdalát, melynek utolsó epizódját, a 26. részt a negatív rekordnak számító 291 ezer néző élvezte a nézettségi adatok szerint. A Bándi család tehát elbúcsúzott és a jelek szerint nem is fognak visszatérni egy második évadra.

Bár a hasas szinte azonnali volt, hiszen már a bepromózott premier is hatalmas bukás volt, annak ellenére, hogy a gigaprodukciók (ld. több százmillió forintos költségvetés) első adásai meglehetősen nézettek szoktak lenni, hiszen a bemutató népszerűségére csak a reklámok hatnak, a produkció minősége nem. Ezután a TV2 még próbált trükközni a sorozat kezdési időpontjával, az RTL Klub reklámjának időpontjára időzítette, de nem sok babér termett a hazai cipőeladó családjának.

Mivel viszont a jó érzékkel megkötött szerződés alapján a megrendelt 26 epizódból minden egyes részt le kellett forgatnia a szerződő félnek, így a csatorna nem tehette meg, hogy leveszi Bándiékat a műsorról, s kénytelen-kelletlen adásba engedte a maradék részeket, sokkal kevésbé nézett időpontban, ahol a kitartó fanatikusoknak köszönhetően már apró részsikereket is arathatott a sorozat, hisz előfordult, hogy a konkurencia Alias-át felülmúlta nézettségben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • feherlacy #40
    Mondja meg nekem valaki, hogy a "Rém rendes család" 11 évad.-hoz hol találok magyar- vagy románnyelvü feliratot. Előre is kösz.
  • simi11 #39
    Jó,jó igazad van... de akkor is... Lehetett volna eredetibb poén!
  • winnie #38
    "Lemásolták az egészet!!!!"

    ez volt a lényeg, bazz. feldolgozás volt, az eredeti készítői ragaszkodtak a saját íriományukhoz. ehh.
  • simi11 #37
    Nagyon,nagyon eröltetett humor volt... Lemásolták az egészet!!!!
  • donatus13 #36
    Ez a legjobb mai hír komolyan mondom ilyen szart még nem láttam elsö két perc után elkapcs:D
  • winnie #35
    na, az lett volna csak a totális fantáziátlanság. meg értelmetlenség is, hogy peg idősebb, mint al. kelly meg egy 30-as.
  • TeszteloPontHu #34
    A magyar változat esetleg akkor lett volna poén, ha a szinkronhangok tulajdonosai játszották volna a magyar szerepeket.
  • pbanfa #33
    Én 1 részt láttam, azt is csak azért, mert az egyik ismerősöm szerepelt bent. Miatta érdemes volt megnézni...
  • winnie #32
    a magyar filmgyártással nincs gond - max a nézővel, aki nem találja meg a jó filmeket, mert egy bolond száj bajt és sos szerelmet néz:)
  • TeDDyRuSh #31
    Azért ne temessük a magyar fimgyártást. Van egy két igen jó film is, csak ne valamelyik öreg rendező, vagy színész rendezze. Hihetelen mi pénzt ér egy-két öreg név a szakmába. Sokszor a sz*rra is annyi pénz bejön..uhh..