Szekeres Viktor

Bruce Campbell ismét tévésorozatban

Igazi kultszínész, kultarc, sokak nagy kedvence, akiről senki nem hitte volna, hogy ilyen státuszba jut, amikor 26 évvel ezelőtt elvállalta Sam Raimi Gonosz halottak című filmjének főszerepét. Azóta is a legtöbben Ash-sel azonosítják.

A legutóbb az ugyancsak Raimi-rendezte Pókember 3-ban haknizó "sztárt" múlt péntektől ismét tévésorozatban láthatjuk, mégpedig az USA csatorna Burn Notice című szériájában. A Burn Notice afféle elméleti billogot jelent, amit egy a "belső körből" kikerült kémre sütnek rá.

Michael Western is kap egy ilyen billogot, a CIA leveszi róla a kezét és minden kapcsolatot megszakítanak vele, így Western lehetőségeitől megfosztott Miami-ban köt ki, ahol alkalmi nyomozásokban kamatoztatja kémtapasztalatait. A Jeffrey Donovan által játszott főhős látja el tanácsokkal a városban jobbára hasát süttető és lányokat kajtató, kujon ex-kémet alakító Bruce Campbell.

Campbell nem ismeretlen a sorozatnézők számára, hiszen a Vadnyugati fejvadászban már vállalkozott főszerepre, de az Ellenben vagy a Xénában is több epizódot vendégszerepelt. Legutoljára itthon a Bűbájos boszorkák egyik epizódjában láthattuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #3
    Nem ő nyomta az egyik főgonoszt a Clark & Louise-ban?
    Meg volt valami elmebeteg steampunk-os, Wild Wild Westre hajazós szuperkémes idióta sorozata is, amiben egy angol kémnővel húzták ki egymást a slamasztikából. (És az egyik főgonosz a térdig érő Napoleon volt.)
  • Halfer #2
    Én is csak ezért lesem meg. Live long Bruce "dontcallmeash" Campbell :D
  • Iwant2Belive #1
    Hát nem tudom, én a My name is Bruce-ban jobban várom. De ezt a Burn Notice-t csak miatta le fogom csekkolni.