Szekeres Viktor

A Keresd a nőt! készítőinek sorozata indul

A Farrelly-tesók hajdanán a mozifilmes ipar igazi fenegyerekeinek számítottak, hiszen olyan olykor megbotránkoztató humorral rendelkező filmeket tettek le az asztalra, mint a Tökös tekés, a Keresd a nőt! vagy a Dumb és Dumber.

A sort persze még lehetne folytatni, az azonban biztos, hogy az utóbbi időben Peter és Bobby Farrelly mintha megkomolyodott volt és a Szívem csücskei (Fever Pitch) című romantikus Drew Barrymore-film minden volt, csak polgárpukkasztó nem. Nem is csoda, hogy a film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a testvérek pedig ezen jeles alkalomból kirándultak egyet a tévés színtérre is.

Ha már arra jártak, elkészítették, illetve megrendezték a The Rules for Starting Over című komédia első részét, melyet látva a FOX azonnal megszimatolta a siker lehetőségét és meg is rendelte a sorozat első évadát, mely tavasszal kerülhet a csatorna képernyőire.

A Rules for Starting Over egykamerás szituációs komédia lesz, mely pár szingliről szól. A csavar a klisés sztoriban, hogy nem a klasszikus "huszonévesek csajoznak" témát dobják be, hanem ezúttal harmincasokat eresztenek randizni, akik arra kényszerülnek rádöbbenni, hogy kicsit elhaladt mellettük a világon és harmincon túl kissé megváltoztak a randevúzási és párosodási szokások.

A sorozat főszereplői között megtalálhatjuk Craig Bierkot, az Office sorozat egyik felfedezettjét, Rashida Jones-t és Shaun Majumdert is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alien! #3
    Farellyék zseniálisak!!!! Számomra ők pótolták a ZAZ trió után keletkezett űrt..Szenzációs humoruk van,minden filmjük nagyon jó,iszonyatosan komoly karaktereket sikerül kitalálniuk...Az említett Szívem Csücskei is üt,csak nemannyira ordenálé mint a többi filmjük,de minden foci/vagy egyéb rajongónak kötelező megnézni.....Remélem a Sorozat is siker lesz...
  • Magoo #2
    A Jóbarátok utolsó néhány évadában is harmincasok voltak a főszereplők...tévednék? :)
    inkább folytatnák azt! :)
  • RedStorm #1
    Mekkora csavar már. :)