Szekeres Viktor

Hugh Jackman is sorozatozni kezdett

Hollywood egyik legkeresettebb sztárjának számít az ausztrál színész, aki legutóbb a nagyszerű Tökéletes trükkben nyújtott remek alakítást - s most egy ősszel induló sorozatban bukkan fel, mint színész és készítő.

Igen gyakori jelenség, hogy egy sorozatszínészből "igazi" filmszínész válik, ám a filmszínészek meglehetősen ritkán alacsonyodnak le a tévés műfajokhoz. Legalábbis a nagymenők, hiszen a kevésbé foglalkoztatottak és a B-lista tagjai egyre gyakrabban lelhetők fel menő és kevésbé menő sorozatokban.


Hugh Jackmannek igazán nincs mit panaszkodnia, ezért is nagy meglepetés, hogy a CBS Viva, Laughlin! című sorozatát többek közt ő jegyzi és játszani is fog benne. Az amerikai széria az angol Blackpool című kiemelkedő és elég furcsa sorozat feldolgozásának készül, melyben egy Laughlin nevű városkában üzemelő kaszinó és új tulajdonosa áll a középpontban, plusz ahogy szokás, egy rejtélyes haláleset.

De a sorozat szokatlanságát nem is a történet adja, hanem, hogy a szereplők olykor bizony jó musicalekhez híven dalra fakadnak és a jelenetekhez illő, híres zeneszámok szövege segítségével léptetik tovább a történetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    vagy a hírben is ott a klip
  • Hesztia #5
    Youtube-on van egy rakás videó a régebbi musicaleiből, érdemes szétnézni.:)
  • 0Hanga #4
    Egyébként Hugh Jackman musical énekesként kezte a pálya futását kapott és érte díjat. Ugyhogy nem áll tőle messze az éneklés. Egyébként kiváncsi lennék a hangjára.
  • Gonz0 #3
    érdekesen hangzik, ráadásul kedvenc számom.. bár Jagger azért jobban nyomta..
  • Loverman #2
    a chicago, moulin rouge és hasonló filmek rajongóinak bejöhet:)
  • neptum #1
    érdekes lesz :D