Szekeres Viktor

Folytatódik idehaza a South Park

Az amerikai rajongók, vagyis a Comedy Central nézői már a 11. évadot élvezhetik (most éppen annak a nyári szünetét), viszont idehaza már jó ideje nem láthattunk új epizódokat. A várakozásnak nemsokára vége.

Az HBO és a Cool közreműködésével eddig a magyar néző nyolc South Park évadnak lehetett részese és végre idén nyáron nálunk is folytatódik a sorozat, hiszen a Cool júliusban bemutatja az animációs sorozat 9. és 10. évadát, hogy ne csak a napi, éjszakai ismétlések jelentsék nekünk a sorozatot. (A hírek szerint a szinkron szempontjából marad minden változatlan, vagyis az eredeti HBO-s minőséget visszasírók imái nem hallgattattak meg és továbbra is a butított és sajnos sok helyen félreértelmezett Cool-szöveget hallhatjuk.)


Az új évadokban, ahogy azt megszokhattuk, továbbra sem ismernek sem istent, sem embert a készítők, a kifigurázottak körét is próbálják bővíteni, hiszen a 10. évad egyik legtöbbet emlegetett részében a World of Warcraft-jelenségnek az árnyoldalait próbálják megragadni, miközben teli szájjal röhöghetnek magukon az MMORPG-zők.

A sorozat rajongóinak még jó hír, hogy Trey Parker és Matt Stone South Park-filmje, a South Park - Nagyobb, hosszabb és vágatlan ismét kapható idehaza DVD-n, erősen redukált áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szekely Goree #7
    Bogyokak ezt miert mindig nekem kell elmondanom?? H erre vartunk!
  • InfectedMann #6
    VÉGREEEEEEE :)
    Azt hittem sosem szinkronizálják le ezeket az évadokat :)
  • knightbali #5
    az nem lenne rossz
  • akyyy #4
    én úgy tudom augusztusban lesz, de hátha július. mindeneestre a 8. évad megy mostanság estefelé a Coolon. legutobb a harmadik rész, tehát jópár rész van még hátra. Lehet mire vége, jönnek az új részek???
  • bertino #3
    "Szemeteeekkk!!!44!"
  • Picizöldfül #2
    az egyik legnagyobb rész volt benne,a gyökerek pedig csak nevessenek magukon
  • knightbali #1
    a 10. évadban a WoW-ot kifigurázó rész nagyon ász lett :).