Szekeres Viktor

Az RTL Klub már tudja, miért fogunk rajongani ősszel

A mindent vivő Szombat Esti Láz a harmadik évada előt lepihen még egy fél évre és átadja a terepet az RTL Klub ősszel induló új szuperprodukciójának, mely a tervek szerint hasonló hisztériát válthat ki, mint Csonka András és Czene Attila keringői.

Minden bizonnyal nincs élő ember (vagy legalábbis SG-olvasó), aki ne ült volna az izgalomtól ökölbe szorul kézzel a képernyők előtt, amikor eldőlt a 2. évad végén, hogy Csonka András, Gönczi Gábor vagy Somló Tamás nyeri a táncos valóságshow-t, s a csúcsnézettségre (2,5 millió feletti nézőszámról regélnek az adatok) bazírozva az RTL Klub újabb külföldi műsorformátumot hoz be Magyarországra.

Ez a formátum pedig az America's Got Talent című tehetségkutató reality-re épülne, s magyar keresztségben az egykori tévéműsor, a Csillag születik nevét viseli. A valóságshow persze csak egy "szimpla" Ki mit tud? lesz, azzal a különbséggel, hogy nem lesznek kategóriák, hanem mindenki egyszerre mérettetik meg, hogy aztán a zsűri elmondhassa a véleményét a produkciókról, s továbbjuttassa vagy kiejtse őket, hogy aztán a döntőbe bősz SMS-szavazás keretében eldőljön, hogy ki is lesz Magyarország új kedvence.

A tehetségkutatót, amely a régi Hajós-műsorral ellentétben valóban tehetséges embereket keres, Stohl András és Ördög Nóra fogja vezetni, a Szombat esti láz rajongásig szeretett műsorvezető párosa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rendiboy #17
    Én azért kíváncsi leszek erre a produkcióra, de ha olyan lesz mint a "benne leszek a tv-ben" akkor lehet, hogy nem fogom nézni.
  • ffxi #16
    oh yeah, amikor én is olvastam a cikk címét: Az RTL Klub már tudja, miért fogunk rajongani ősszel <-- csak Prison Breakről lehet szó...
    most meg nagyot csalódtam :(
  • djukel #15
    Én csak egy dologért tudnék rajongani, ha az RTL elhúzna a halál faszára innen.
  • adamboro #14
    Az tény, hogy valamiért rajongani fogok ősszel, de az nem a cikkben említett mű-műsor, sőt még csak nem is a cikkben említett csatorna.
    Ha ősz akkor Prison Break, ha Prison Break akkor FOX.
  • fodi91 #13
    Akkor tavasszal lesz SZ E L?
  • HJPOWER #12
    Jobb, ha nem néz az ember tv-t! és senki, meg semmi más sem!
  • winnie #11
    "Még a jelentkezésre felhívó spotja is egy az egyben a TV2 megasztár koppintása"

    egy énekes valóságshowt koppintana egy tehetségkutató? valamit nagyon benéztél. az rtl-nek szerintem semmi oka, hogy egy idehaza megbukott formátumot koppintson.
  • xido #10
    hogy a franca ne lenne élő ember..sőt kapcsoltam is el onnan,mint a mérgezett egér:DDDD
  • Gerygrey #9
    Hú de nagyon kellett már még egy Megasztár az RTL Klubra is, nem bírtam volna ki még egy évet műsztárok nélkül. Még a jelentkezésre felhívó spotja is egy az egyben a TV2 megasztár koppintása. Tökjó műsor lesz előre látom...
  • braeburn #8
    Szekeres Viktor barátunk határozottan figyelmes olvasója lehet Karinthy Frigyesnek. Ehhez hasonló szintű paródiát utoljára az Így írtok ti, Amiről a vászon mesél fejezetében találtam. Ha mégsem lenne igazam, úgy elmebetegnek tartja az olvasóit, vagy minden egyes itt leírt betűért külön baksist érdemelne a megbízótól.