Szekeres Viktor

Vágó István is bedobta a törölközőt

A nyári szünet úgy tűnik rossz hatással van Magyarország két vezető vetélkedőműsorára, hiszen miután megszellőztették, hogy Sváby András nem tér vissza, kiderült, hogy Vágó István sem mondja többször, hogy Legyünk milliomosok.

Már tavasszal, a Legyen ön is milliomos magyar kiadásának gyengébb nézettsége miatt is volt arról szó, hogy az RTL Klub örökre leveszi műsoráról a műveltségi vetélkedők utolsó mohikánját, de idővel a játék új erőre kapott, s bár a TV2 folyamatosan legyőzte a LÖIM-t az Aktívval, Vágó valahogy kihúzta a Milliomossal a nyári uborkaszezonig.

Hat és fél év és több, mint ezer adás után azonban úgy tűnik, hogy vége a dalnak, legalábbis a Blikk információi szerint, így az RTL Klub elkezdhet agyalni azon, hogy milyen vetélkedővel tölti fel a LÖIM után keletkezett űrt. Tavaly egy próbálkozásuk már kudarcot vallott, miután a Sebestyén Balázzsal tervezett játék még a műsorra kerülés előtt parkolópályára került - kérdés, hogy idén is próbálkoznak-e valami saját tervezéssel, mivel a nemzetközi piac összes menő vetélkedője foglalt itthon.

Ki tudja, előfordulhat az is, hogy a csatorna átstrukturálja a kora esti blokkját és végre nem kell kilenc óráig várni, hogy kezdődjön az esti film vagy sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogi #45
    Azért kell valamit tenni, mert nem akarom, hogy beváljon egyik cimbim jóslata, hogy gépkarabéllyal kelljen majd mászkálni a városban, hogy ha megtámadná valaki, akkor agyon tudja lőni...

    Egyébként meg most is az van, hogy egy szűk kisebbség dönti el, hogy mit nézz.
  • winnie #44
    mellesleg sosem értettem, hogy miért van pár ember, aki aggódik mások lelki üdvéért. oké, én is elismerném, hogy aggódnék trogi miatt, a felkiáltó jelei zaklatott lelket sejtetnek és szívesen mutatnék kiutat neki, de mégsem teszem.

    mint ahogy azoknak az életét sem akarom megrendszabályozni, akik ponyvarirodalmat olvasnak zabhegyező (HAHA) helyett, vagy akik kodályt vagy no thanxet hallgatnak handel helyett. és azt sem, aki focizik (muhaha), ahelyett, hogy sakkozna. vagy go-zna.
  • winnie #43
    "ezért fontos a földi sugárzású tévék megrendszabályozása!"

    nyilván örülnél, ha én mondanám meg, hogy mit nézz.

    iszonyú nagy szereptévesztésben van az, aki

    1. tévével akar művelődtetni. LEHET, de nem muszáj. ha valaki művelődni akar, akkor művelődik. ha szórakozni akar, tévét néz. nem kéne visszasüllyedni a kommunista időkbe, ahol központilag mondták meg, hogy mit akarunk. szabad akarat. ez van, nehéz elfogadni.

    2. rendszabályozni akar. hogy jön ahhoz egy kisebbség, hogy rákényszerítse az akaratát egy többségre. enyhe messiáskomplexus, vagy mi.
  • trogi #42
    De igenis lehet művelődni a tévével és akár az újságokkal is! Csak éppen színvonalat kell emelni/nyújtani! Persze ennek hatása nem jelenik meg rövid idő alatt!

    Nézzétek meg az ellenkezőjét! Ha lehet hülyíteni/süllyeszteni az embereket Győzikével, Mónikával, Balázskával, FókuszAktívval, Blikk-kel, stb-vel, akkor járható a fordított út is!

    Sok embernek nincs kábelje/műholdja (szegénység, feleslegesség, vagy földrajzi adottság miatt) , ezért fontos a földi sugárzású tévék megrendszabályozása!
  • cateran #41
    Mondjuk érdekesek ezek a vetélkedők...anno kicsiny gyermekkoromban néztem olyan túlkomplikát amcsi vetélkedőt,hogy volt asszem 5-6 kártyalap,az elsőt felfordították és a játékosnak el kellett döntenie,hogy a következö nagyobb,kisebb vagy egyező értékü lesz-e? Ezt kellett párszor szerencsésen megcsinálnia és vihetett autót,luxusnyaralást,anyám kínját.....ehhez képest az ilyen műveltségi vetélkedőkben qrva műveltnek kell lenned már szaros 500k HUF-hoz is....szomorú....
  • Su0my #40
    azt hiszem, ez mindent elmond az RTLről... amúgy szerintem egy igen gyenge műsor volt!! azontúl ne mondja senki se kultúráltnak vágó istvánt bááá.. aki meg művelődni akar, az könyörgöm, ne TV előtt akarjon
  • birge #39
    "Ha nincs Tv-d, de legalábbis nem nézed, annyi minden hülyeségtől megkíméled magad. "

    az benne a szép, hogy aki nem tévét néz, az más hülyeséget csinál, szóval baromira nincs mire büszkének lennie.

    Én például olvasok. Ha tetszik, ha nem, büszke vagyok rá - kihalófélben lévő tevékenységnek érzem.
  • bandypappa #38
    Á tudtam hogy a Heti helyzettel példálodzol, szándékosan nem emlitettem. Én sem mondtam hogy minden müsort megnézek a sporttévében, az angol bajnokságot MINDIG megnézem emellett olasz, spanyol foci, meg ha van eröversenyek. A zuhanyhiradot, heti helyzetet nem szoktam nézi, eddig 2 részt néztem meg belöle. Vannak olyan müsorok az ismeretterjesztö csatornákon, amik kevésbbé érdekelnek, de az Amreican hotrod és az American Chopper-t megnézem, szeretem az occ-t nézni meg boydékat munka közben, de van még pár jó müsor. Ami nem érdekli az embert azt nem nézi meg.

    Az a baj az egészben, hogy nem oránként vannak reklámok, hanem féloránként. Csak a kedvedért megmérem a 4 "reklámblokk ( ez 2-3 reklámot takar)" idejét és a féloránkénti 2 reklámblokk hosszát. Mindkettöt müsorajánlokkal együtt. Szerintem egyértelmű melyik a rövidebb. Engem marhára fel tud b*szni hogy ha nézek netán egy értelmes filmet eset a rötölö klubbon, akkor negyed orát kell várnom hogy folytatodjon, és 10 percet csusznak a kezdéssel. Bár a müsoridöpont megváltoztatásának jogát minden ado fenntartja.

    Szóval 100 szonak is egy a vége, reklámok nélkül nincs tv, de azért az elég gusztusos, hogy 2 kávéreklám közé bekevernek egy tampon, vagy budipapir reklámot. Azt nézze az ember ami neki tetszik függetlenül attol, hogy melyik csatornán van. Nincs harag.

    ( csak juliusban tudom lemérni a reklámidöt, mert most is épp egyetemrö irok, és az albiba nem akartam hogy hozzanak tv-t. Mellesleg tanulok ezerre.)
  • winnie #37
    kérdezzük meg az embereket mi a jobb. 1 óra alatt 1 hosszú reklám vagy 4 rövid?:) (egy tévének kell a rekl

    nem mondtam, hogy sz*rok az ismeretterjesztőcsatornák, csak hogy ott is vannak gyenge filmek, ennyi. mint a nagyobb tévéken. sport dettó. tanult kollegám szerint igen érdekes, ha valaki tévén nézi a sportot ahelyett, hogy művelné - de ott is akad nb2-es bajnoki, horgászműsor, 0-0-ás gagyi meccs vagy bowling.

    és persze ugyanúgy van bulvát. a sporttévébe is meghívják a bulvársztárokat heti helyzetezni (vagy mi), bulvársztárok közvetítik a pókert, stb.

    "Csak a reklámok miatt ne nézzek tv-t?"

    dehogyis, isten ments. ha nem lenne reklám, nagy gáz lenne. akkor tévé sem nagyon lenne vagy fizethetnénk érte.
  • bandypappa #36
    Igen van reklám a discoveryn, meg a nationalon is negyedoránként, de ezek közel sem olyan hosszuak, mint a legtöbb csatornán. Azt a 3 percet kibirja az ember. Azért lennének szarok az ismeretterjesztö csatornák, mert ott is van reklám? Mit nézzen az ember? Mondjuk Sport 1-2-n is van reklám, de nem szakitják félbe a meccset hogy reklámozzanak, jo a meccs alatt 2szer felvillan allul 1 reklám 5 másodpercre. Valamiböl nekik is meg kell élni. Csak a reklámok miatt ne nézzek tv-t? Olyan mintha csukott szemmel mennék az utcán, hogy ne vefgyem észre a hirdetéseket. Na nincs harag, de ezeken a csatornákon más dolgokkal foglalkoznak és nincs bulvárkodás.