Szekeres Viktor

Kirúgták a Grace klinika sztárját

Az ember azt hinné, hogy ha egy sorozat a legnézettebbnek számít, akkor a készítők mindent megtesznek, hogy együtt tartsák a szereplőgárdát, de Amerika első számú sorozatában megszabadultak az egyik legjobb karaktertől.

A sorozat a Grace klinika és a kidobott színész a Dr. Burke-öt alakító Isaiah Washington. A hazai rajongóknak szerencsére nem kell elszomorodniuk, hiszen a nálunk is kedvelt kórházsorozat jövő kedden csak a második évadát fejezi be idehaza és Washington lábára csak a 3. szezon végeztével kötöttek utilaput, így még kéttucat epizód erejéig még élvezhetjük a zseniális sebész húzásait a képernyőn.

A Grace klinika a 2006/07-es évadban azzal vívta ki a szakma elismerését, hogy a nézettségi listákon az addig egyeduralkodó Helyszínelők sávjába kerülve megadásra késztette a Las Vegas-i nyomozókat és átvette a legnézettebb sorozat címét, de csak igen szűken, hiszen a 3. évadára még jobban megerősödött Doktor House is erőteljesen a nyomában van a Seattle-ben játszódó orvossorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JTBM #10
    Az elején még néztem, de nekem az egész nem nagyon jön be. Az ismerőseim hamarabb feladták, mint én. A szereplők valahogy nem néznek ki fiatal medikáknak. Talán pár kivétel van, de egy fiatal medikát én 24-25 évesnek képzelek el és nem 40 évesnek... Ebben a sorozatban pedig a legfiatalabb 30 éves.

    Az egészről ráadásul nem jön le az a realítás érzet, mint ami az ER-ban megvan.
  • alma2 #9
    Szerintem is, remek ki sorozat sose gondoltam volna kikotok valamelyik korhazsorozatnal. Bar ez is izlesek es pofonok, de az nagyon santit nekem, hogy maga Meredith bun ronda, hogy a francba van pont azert oda mindegyik emberke :) Bar valahogy az egesz sorozatbol kihagytak a szepsegeket, egyet se tudnek mondani aki szimpatikus kulsore...
    Na jo georgie az idetlen bili hajaval :)

  • Falatka2003 #8
    De az első évadból! A 3. amolyan brazil szappanopera. Sehol a fiatalos pörgés, a dráma, a jó zenék. Csak a címszereplő rima nyávog egyfolytában érthetetlenül és értelmetlenül. Kár érte...
  • Falatka2003 #7
    Néhány napja a "kezembe került" a sorozat első évada. Belenéztem a förtelmes 3. évad után. És eszembe jutott, miért kedveltük meg annyira annakidején. Pörgős, drámás, fiatalos, igazi jó zenékkel. Ez egy az egyben kiveszett a 3. évadra. Kifulladt a sori. Amolyan brazil szappanopera fílingje lett. Kár érte...
  • winnie #6
    megvádolják és befellegzett? ezt most honnan? szerintem te félreértelmezed a dolgot:) buzizás volt, de nem volt semmi következménye-

    tele van hírekkel a sajtó, hogy ki mit csinált privát. (drog, gyorshajtás, verekedésstb). semmi bajuk nincs. itt volt egy kollega, akit paraszt volt, a forgatáson kívül nem volt jófej, nem tudtak vele együtt dolgozni - még szép, hogy jobb a bélkesség jegyében kiírták.
  • Wittgen #5
    Ez van. Akár buzizott a csávó akár nem, amcsiban elég az is, ha csak megvádolják az embert (meg ugye ott van a stúdióban a félsz, mert mindenért lehet perelni odakint uygebár), annak akkor befellegzett.
  • Kobaljov #4
    jövő héten jönnek majd a hírek a rajongói tüntetésekről, és weblapokról
  • winnie #3
    ismét valaki, aki nem tudja elképzelni, hogy más ízlés létezik az övén kívül. fura.
  • KekszNET #2
    Nezz meg 5-6 reszt es rajossz.
  • AZTA #1
    hmm... elnem bírom képzelni hogy ki a jó ég képes ezt nézni..