Szekeres Viktor

Spielberg irtóztató bukása

Steven Spielberg még tavaly döntött úgy, hogy előmerészkedik a kamera mögül és a mozifilmek mellett belekóstol a televíziózás világába, de ha előre tudja mi vár rá, akkor lehet, hogy inkább maradt volna a direktori székben.

Mi baj származhatott volna ugyanis abból, ha a világ egyik leghíresebb, legismertebb és legelismertebb rendezője összefog Amerika legismertebb valóságshow-it kínáló producerrel? Így talált egymásra Steven Spielberg és Mark Burnett. Előbbinek számos sikerfilmet köszönhetünk és a 2005-ös München óta parkolópályára tette magát, mint rendező, hogy a 2008-as Indiana Jones folytatásra fitt legyen, míg utóbbi olyan tévéműsorokat futtatott be, mint az immáron 14. évada nagy siker Survivor, vagy a Donald Trumpos, üzletemberes reality, a The Apprentice.

A duó legújabb alkotását, az On the Lot-ot már tavaly bejelentette a FOX, de csak idén májusban kerül műsorba, mégpedig a csatorna egyik legnézettebb műsora, az American Idol után, mely hatalmas lökést adhatott volna a műsornak. Ebben az egész világra kiterjesztett internetes jelentkezések alapján kiválasztott 50 főből próbálták avatott zsűritagok (Carrie Fisher, Brett Ratner és Garry Marshall) kiválasztani azt a majd egy tucatot, akik hétről-hétre megadott szempontok alapján filmeket rendeznek, s a közönség hétről-hétre kiszavaz egyet közülük.

Az On the Lot, melynek a fődíja egy igazi mozifilm rendezésének lehetősége, azonban már a premierkor is eléggé szerényen debütált, alig 7 millióan látták az első részt - és az érdeklődés csak csökkent, hiszen a hétfői 3. részre már 3 millióan sem voltak kíváncsiak, nagyjából annyian figyelték a rendezőpalánták vergődését, mint idehaza a Szombat esti láz fináléját, ami az USA lakosságát nézve meglehetősen nagy szó.

Egyelőre a FOX kiáll a sorozata mellett, de ki tudja, hogy meddig tart a türelme a csatorna vezetőinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kisb92 #7
    Én se szeretem az ilyen idétlenkedéseket.
  • winnie #6
    ". Igaz az nem is volt idóta sztár kreáló show."

    tehetségkutató. tudod, vannak olyanok, akik hiába jók, de egyszerűen nincsenek kapcsolataik és a kutya sem fedezi fel őket sosem.
  • cabzedo #5
    Szerintem ez jót ötlet! Ha van Megasztár, Megatánc akkor miért ne lenne ilyen? Itt igazából is tudni kell!
  • shabba #4
    A Taken pl. jó sorozata volt. Igaz az nem is volt idóta sztár kreáló show.
  • Proview #3
    Ki mint veti, úgy aratja!
  • Csaba42 #2
    Egyszer fenn, máskor lenn.
  • PrisonMan #1
    van ez így