SG.hu

Transformers, Shrek 3 - exkluzív filmelőzetesek

Transformers

2003-ban a Beagle 2 marsjáró útnak indult. Úgy tudjuk, tönkrement. Az utolsó üzenete szigorúan titkos minősítést kapott. Ez volt az egyetlen figyelmeztetés ami eljutott hozzánk. Most a két egymással harcban álló földönkívűli faj, az Autobotok és az Álcák a Földön folytatják háborújukat, veszélybe sodorva ezzel az emberiség jövőjét.


Az Amerikában július 4-én (nálunk egy napra rá, 5-én) bemutatandó Transformers vita nélkül a nyár egyik legjobban várt filmje.

A magyar nyelvű filmelőzetes letöltése



Harmadik Shrek

Nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatnom a zöld ogrét, Shreket, a szószátyár Szamarat vagy a királynőből zöld szörnyé változó Fionát. A világsikerű első rész után a folytatás még nagyobbat durrant, ráadásul megkaptuk az ostoba Szőke Herceg és a Csizmás Kandúr karakterét is.


A történet főszereplői ismét Shrek, Szamár, Csizmás Kandúr és Fiona. A sztori számos része még ismeretlen, de annyi biztos, hogy Shrek apósa, a király trónörököst akar. Ha ez nem sikerül, mehetnek vissza a mocsárba. Ezért Shrek felkerekedik, hogy Csizmás Kandúr és Szamár segítségével megtalálják a megfelelő trónörököst, Fiona pedig otthon veszi fel a harcot a Szőke Herceg ellen. A kaland során felbukkan még Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke, Hook kapitány, Sir Lancelot és Artúr király is.

A magyar nyelvű filmelőzetes letöltése


Vaskabátok

Nicholas Angel a legjobb zsaru Londonban, letartóztatási rátája 400 százalékkal jobb, mint bármely más rendőrtiszté. Annyira jó, hogy mindenki mást rossz színben tüntet fel. Ezért a felettesei száműzik egy olyan helyre, ahol tehetsége nem lesz kínos másoknak - egy Sandford nevű idilli, álmos, és látszólag teljesen bűnmentes kis faluba. Itt a jó szándékú de túlzottan lelkes Danny lesz a társa, aki a helyi rendőrfőnök fiacskája, és folyton az amerikai akciófilmekben látott lövöldözésekről és autósüldözésekről ábrándozik.


A nagyvárosi Angelben igazi kemény zsarut, vaskabátot vizionál, akivel majd felpörög a rendőrélet. Angel hamar lehűti forrófejű partnerét, ám amikor a békés falucskában brutális halálesetek történnek, a szuperzsaru gyanakodni kezd, hogy valami rút gazság zajlik a barátságos kulisszák mögött.

A magyar nyelvű filmelőzetes letöltése


Elizabeth: Az aranykor

Igazi sztárparádét vonultat fel ez a középkori Angliában játszodó kosztümös filmdráma. A Cate Blanchett, Clive Owen és Geoffrey Rush főszereplésével készülő történelmi darab nem szenved hiányt szerelemből, árulásból de akcióból sem.


A magyar nyelvű filmelőzetes letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loga #45
    A Hot Fuzz nagyon jo :D kb ket honapja lattam de olyan tipikus paromsagok vannak benne mint a Seaon of the Dead ban is :D
  • Wittgen #44
    Hot Fuzz nagyon ott van a szeren. Várom már nagyon.
  • Dexantreal #43
    No comment. Mi az, hogy nekem készül? Lámaságna ktartod a filmet, vagy mi? Nem mondtam, hogy összehasonlítom olyan mértékben a SW-t a Shrekkel, csak a mennyiséget hasonlítottam a két filmnél, mást nem.
  • werwers #42
    Transformers

    húú ha elcseszik ezt a moviet és a romantikus szálra terelik a hangsúlyt,
    (a trailerben is kifordult a belem a nyálcsordulásra) akció meg fél órába össze lesz sűrítve,a film többi része meg nulla, akkor a ravatalra velük meg a jó édes mamikájukkal is

  • SSeth #41
    Húúúú azért a Shrek-et ne hasonlítsuk össze az Star Wars-zal, mert csúnya vitatkozás lesz itt. Megjegyzem a legutóbb készült három rész nekem nem tetszett.
    Ennek a megítélése elég szubjektív valóban. Mint ahogy annak is ha Te a Shrek 3-at jónak tartod. Hát igen... neked készül. Sajnos elég sokan vagytok.
  • Yv@n #40
    Tényt?
    Az hogy valaminek a 3. észe azért nem szar, mert volt valami más aminek volt 4. része is?
    Ezt ugye nem gondolod komolyan?
    Főleg hogy az általad bizonyítékként felhozott filmek, detto az "újabb lehúzott bőr, de minek..." kategóriát képviselik. Számomra. És valószínűleg számára is. Ettől kezdve amit leírtál az a Te szubjektív véleményed. Az pedig nem tény. Az csak és kizárólag egyéni vélemény.
  • Dexantreal #39
    Nem azt nem hagyom, hanem azt, hogy így egyszerűen lefikázza a filmet. Felsoroltam pár tényt, ami tény marad és fogadja el, szóval szerintem kissé rosszul ítélte meg a dolgokat.
  • Dude64 #38
    Transformers, Transformers és Transformers. A legjobb képregény amit valaha készítettek:) Én személy szerint bízom a filmben (bár ezeket a Bionicle-re hajazó formákat nehezen vette be a gyomrom). De okan még ezekbe is belefognak kötni, és sajnos a filmet elakarják adni, ami 2007-ben valamiféle kompromisszumot igényel. Ha minden alakváltó hozza a személyiségét és egy normális történetet kanyrintanak hozzá...részemről már jól leszek. Persze Prime meg Megatron (főleg ő!) nem így néznek ki a G1-es comic/rajzfilmekben (Trasformers: The Movie ruleeeez:), de amikor Prime átalakult és mellé jött az a jól ismert hang. Áááá..nekem ennél a pontnál eladtak egy jegyet. Plusz már azt is előre látom, hogy amikor a vásznon Peter Cullen hangján megfog szólalni magamalá vizelek:D
  • Yv@n #37
    Nem hagyod, hogy eldöntse mit gondol? Erre azért kiváncsi vagyok, hogy hogy fogod kivitelezni :)
  • who am I 7 #36
    attól még 900hufot megér....remélem, legalábbis trailer alapján nekem bejött :D
    Bírom akik mátrix szintű movie-kat akarnak mindig.Olvassanak inkább kövnyveket ha történet kell.Ha meg jön egy nehézsúlyú film mint a mátrix pl. annak meg örüljünk :) ez a trans meg jó lesz szórakozásnak.Yo.Ezt a poziciót sztem 100%ig betölti :)
    adios