Szekeres Viktor

Győzike fenyegetőzik: kiszáll a népszerű show-ból

Az egyik legnézettebb hazai sorozatnak, illetve realityshow-nak számít Gáspár Győző Győzike című valóságshow-ja, de a főszereplő ismét kiszállással fenyegetőzik.

Hétfőn az RTL Klub letudta a tavaszi évad fináléját, mindenki látta, hogy heppienddel vagy sem ért-e véget a népszerű sorozat, de a sorozattal párhuzamosan a bulvárlapokban futtatott álhírek segítségével életben tartott és felvirágoztatott műsor főszereplője ismét azt nyilatkozta a Blikknek, hogy családi okokra hivatkozva egyelőre nem tudja garantálni a folytatást.

A nézőket megnyugtatandó, Dobsi Andrea, az RTL Klub szóvivője kijelentette, hogy élő szerződésük van a showmannel és mindenféleképpen szeretnék folytatni a továbbra is a nézettségi listák élbolyában álló sorozatot, melynek sikerét az is mutatja, hogy a címlapukon a főhős egy újabb történetét megjelenítő bulvárlapok is jóval kelendőbbek, mint a Győzike-mentes számok.

A választ természetesen csak ősszel, az RTL Klub akkor műsorrendjére pillantva kaphatjuk meg, ám minden valószínűséggel a fenti hír is csak a sorozat felszínen tartásáért folytatott sajtókampány része - ami valljuk meg, meglehetősen hatásos és tényleg eredményes. Az RTL így, mondjuk egy amerikai sorozathoz viszonyítva ugyanis minimális költségek mellett (mindössze a főszereplőnek fizetett pár tízmilliós díjazás fejében) állítja elő egyik legnézettebb sorozatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #50
    Végre megjött az esze... és kiméli a magyar agymosottakat
  • szvini #49
    nem is nézem
    de kénytelen votlam néha látni
    és akkor már muszáj szidni :D
  • braeburn #48
    "Győzike for president"
    Hail Gipsy Caesar! Morituri te Salutant!
  • Wittgen #47
    Győzike for president

  • wanek #46
    "Azaz elkapcsolnak ilyekor a csatornáról máshova... (ergo reklámkiadásaik erre a műsorra csupán kidobott pénz)." - az értelmes emberek többsége bármilyen csatornáról azonnal elkapcsol, amikor jön a reklámblokk.
  • noss #45
    sg.hu vs. győzike?
  • zsoltz #44
    hát már jó lenne ha lekopna!
  • MeoH #43
    Hat nekem annyira nem hianyozna... De sztem ez is 1 jo fajta reklam neki, mert vele van teli a media. Nagy dirrel-durral bejelenetette par eve a nagy visszavonulasat a Fabryban, megis itt van meg mindig, mert frankon megfizetik. Nem vagyok allando nezoje, de par reszt lattam. Es tutti megrendezett az egesz. Mikor Majkaval hude osszevesztek, akkor veletlenul a radional is volt vagy 2 kamera ami vette Majkat. Meg most mikot Bejjaasszony magandetektivvel figyeltette a Gyozit, es kozben 2 kamera vetta az autojat kivulrol mikor fenykepez... Ugy lehet rejtozkodni vegulis. Szoval sztem az egesz a penzrol szol ismet, es amig Gyozikerol bwszel a fel orszag, addig fizet az Rtlklub, es amig fizet az Rtlklub addig lesz Gyozike show..
  • echo #42
    "mellettem megy a TV is, mert hátha adnak valami érdekeset is"

    Szeintem pont azt a lépést kéne megtenni, hogy erről leszoksz. Ez egyfajta függő szöveg. Ha valami kell belőle akkor kapcsold be. (bocs, hogy beleszólok)
  • Meridian #41
    sztem is hülyeség... ugyanis ha bárkit megkérdezik, tudja-e hoyg győzike válik? Szinte biztos hoyg rávágja, hoyg igen látta a TV-ben... de egyáltalán nem biztos hoyg megnézte a műsort, csak épp az egész héten állandóan orrba-szájba bevágott előzetesbeől tudja ezt. Még azt is tudja miért. Szintén nem az előzetesből.

    A másik: a kb 1000 műszer nem tudja megállapítani azt, hogy a műsort valóban nézték-e vagy csak épp ment a TV, zajkeltőnek... pl személy szerint mikor játszom a számítógéppel, mellettem megy a TV is, mert hátha adnak valami érdekeset is, és akkor abbahagyom az esti játékot. De ez nem azt jelenti, hogy nézem is a műsort, pláne ha épp reklám megy akkor eleve nem is figyelek a TV-re... de ha elkezdődik a győzike show arra leszek figyelmes hogy bassza meg, mi megy már meginta TV-ben? Annyira irritáló a hülye üvöltözésük, hogy kénytelenek vagyok elkapcsolni máshova, hogy ne zavarjon... mert az már zavar, bármit is csinálok.

    Más meg esetleg épp mos, vagy vasal, vagy mást csinál(hat)...