Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: The Dark Knight

Megérkezett az első hivatalos kép Christopher Nolan második Batman-filmjéből. A The Dark Knight főgonosza ismét Joker lesz, a megjelent képen pedig épp Heath Ledger átváltozása látható.

Nolan megmutatta, hogy képes feltámasztani egy halottat. Az épp a pokol legmélyebb bugyraiban magát égető Batman-franchiseba új életet lehelt a sokak által az egyik legjobban képregényfilmnek tartott Batman: Kezdődik!-kel. Így senkit nem lepett meg a hír, miszerint a producerek őt kérték fel a folytatás direktori székébe is.


Íme a 21. századi Joker

A The Dark Knight stáblistája is nagyon impozáns. Christian Bale, Heath Ledger, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Aaron Eckhart és Maggie Gyllenhaal mellett Eric Roberts is szerepet vállalt a filmben. A történet szerint a Denevérember Jim Gordon felügyelő és Harvey Dent ügyész segítségével szép lassan felszámolja Gotham City bandáit. Ám egy nap igazi keményfiú bukkan fel a színen. Ő Joker, aki a megmaradt bűnözőket egy csapatba tömöríti és szembeszáll a trióval.

Fent látható az első kép Jokerről, akit Heath Ledger alakít. A The Dark Knight bemutatója 2008. június 18-án lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Risu Führer #19
    igazad van
  • Lord Percy #18
    Lehet csak én látom így... de egy képregény adaptációnak miért kellene realisztikusnak lennie? Miért kellene megmagyarázni azt hogy honnan vannak a kacatjai? Szerintem nem kell. Mert az a világ ilyen és kész.

    Szerintem senki nem kérdezgeti magától, hogy a SW-ben miért van hangja a lézerágyúnak, vagy az űrben miért van hang, vagy hogy hogyan működik az erő, vagy hogy Darth Vadernek miért van szuszogó hang... Nem kell forszírozni a dolgot, mert az egésznek nem a realitás az alapja.
    Persze ez csak egyéni vélemény.
  • Rosco #17
    Nicholson különösen híres arról, hogy átírja a szerepeit (lásd legutóbb: Tégla). Egyet értek Loverman-nal. Ez a Joker olyan lesz, amilyen egy savba esett csávónak lennie kell: rohad, itt-ott szétesik, torz és tele van sebekkel... és velejéig gonosz :-) A mostani Batman filmek igazodnak a mai kor követelményeihez: darkos, puritán, olyannak ábárzolja a világot, amilyen. Az eddigi Batman filmek "sterilitásának" nyoma sincs. Inkább idézi számomra az utolsó Batman rajzflilm-sorozatokat.
  • broder #16
    Hmm, ez már valami, alig várom a bemutatót!
  • Loverman #15
    Tökéletesen igazad van. Nicholson alakítása brilliáns volt, de nem Jokert játszotta, hanem azt amilyennek ő átformálta a karaktert. A fenti Joker sokkal-sokkal jobb.
  • SlayR #14
    Nyugi még ez lehe tközel sem a végleges ol van még a bemutató???? egyébként nekem az origi batamn filmek nemjöttek be annyira gyerekes hangulata votl itt ott hogy kész....a Batman Kezdődik hatalmas film volt reális világba igazán mondhatni brutálisan realisztiks világba sztem még közel sem szabad semmit leírni ha láttátok a kém kamerás fotókat jkerről rájöhettek nemkell félni
  • Caligo #13
    Köze nem volt az eredeti figurához? Láttál te már batman képregényt közelről? Joker éppen azért olyan amilyen mert a szája mindig vigyorra áll, de a vigyor mögött mérhetetlenül gonosz, éppen ezért félelmetes. Nézd meg #2 hsz-ban belinkelt első képet. Joker ilyen kell legyen. Egy vigyori száj, és gonosz szem. A fenti képbből mindegyik hiányzik.
  • crotinake #12
    Szerintem nagyon király ez a kép, végre nem egy "tündi-bündi" rosszfiú hanem egy félelemetkeltő pszchiopata állat, mint az eredtei Joker volt a képregényekben!!

    "...És itt érkeztem el ehhez cikkhez. Azt még lenyelem valahogy ha újraforgatják a Jokeres részt. "
    Nem nem újra forgatják, hanem egy teljesen új filmet hoznak létre.

    "...Viszont ilyen csúnyán bemocskolni a történelem egyik legjobb gonoszának alakítását... Ez mellett már nem tudok elmenni szó nélkül. Ugyanis aki látta az eredetit az tudja hogy Jack Nicolson tökéletes választás."
    Na itt bizony kurvanagyot tévedsz!!! Jack Nicholson marhára nem volt jó választás Jokernek. Rohadtul semmi köze az eredeti figurához! Az persze egy más kérdés, hogy amit csinált az nagyon jó volt, zseniális színész, csak Ő egy teljesen más Joker figurát hozott, mint a Batman képregényekben volt!


    Félreértés ne essék imádom Tim Burton-t, és Batmanjeit is, de ez már egy másik korszak. A Batman 4-gyel Schumacher sikeresen tönkretette Batman franchise-t.
    Nolan tiszta lapot húzott, és innen Ő vette át a mesélő szerepét. És ahogy illik egy története az elején kell elkezdeni, és ha jó volt akkor folytatni kell!!!

    Ezzel a sorozattal, amit most kezdtek el, egy sokkal emberibb Batmant kapunk,
    megtudjuk, hogy hogyan és miért lett az aki, és azt, hogy "...honnan szedi ez a jó kis játékszereit..."
  • Lordboxi #11
    Az nem ouffadt száj, hanem felvan neki metszve, mint a képregényben. És ez a kép nagyon zúzós, igazi filinges. Jack jót alakított, de köze nem volt az igazi joker figurához. Meg batmennek se volt az ez előtti filmekben. De most végre vam
  • icewolf #10
    Mert beleesett egy vajling (najó... sok vajling) savba, vagy valami kémiai kutyulványba. /legalábbis az eredeti sztori szerint.