Ötvös Tibor

Újabb Grindhouse film a láthatáron?

Quentin Tarantino és Robert Rodriguez újabb Grindhouse filmet forgat. A következő mozi az egyik ál-előzetesből lép elő. A Machete főszerepében Danny Trejo kaszabolhat majd.

Miközben a Grindhouse szép lassan eltűnik az amerikai mozikból (és elég komoly bukást könyvelhet el), a rendezőpáros máris a folytatáson gondolkozik. Quentin Tarantino és Robert Rodriguez a film egyik ál-előzeteséből szeretne egész estés filmet forgatni.

A Machete főszerepében Danny Trejo villoghat majd. "Ez nagy dolog lesz" - lelkendezik a színész. "Legközelebb a Machete-t forgatjuk le, melynek Bob és Harvey Weinstein már zöld utat is adott. Azért készítjük a filmet, mert a nézők egyszerűen imádták az előzetest."

A stúdió megadta az engedélyt a veszteséges film újabb "epizódjának" leforgatására. Arról azonban nincs hír, mikor is kezdődne a forgatás valamint kik ennének az alkotótársak. Ráadásul a direktor személye sem biztos, hiszen nem tudni, vajon QT és Rodriguez közösen, vagy valamelyikük önállóan rendezi meg az alkotást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raymond01 #13
    Igazad van Wittegen! Nekem tetszet mind a kettő, remélem a Cages előzetesből is lesz film. Ja és Rodrigez mellett láttam a hét elején ezt a filmet az imdbn!
  • Wittgen #12
    Jessszzz!!! Bírom a Trejo által alakított karaktereket. Szerintem elég jó kis filmek lettek ezek a Grindhouse cuccok. Persze, hogy sok embernek nem tetszik, hiszen egy réteget céloztak meg vele a készítők (azokat, akik szeretik a trash- és a B-filmeket, tehát nem jön be a tucatnézőnek. Azoknak ott a pókember3 meg a hasonlóan xar filmek.
  • Halfer #11
    Nekem csak a Planet Terrorhoz volt szerencsém, mert már nagyon vártam. Meg kell hagyni hogy az utóbbi idők TOP5 filmjébe bent van nálam :) A hozzá illő trash feeling tökéletes, a körítés (mely a két film együttesének oka) is találó, várom a következő Rodrigez alkotást. Csak azt nem értem hogy tudott olyat elkövetni amit Kémkölyköknek hívnak :P
  • fank70 #10
    A Rodriguez rész még elmegy, de QT-nek talán a Jackie Brown volt az utolsó jó filmje, kb 10 éve. Azóta mintha nem lenne ötlete.
  • moRtiZ #9
    fv mert nem is neked, hanem a trash horror fanatikusoknak készülnek ezek a filmek.

    Machete pedig ízigvérig B-kat akció lesz gondolom.
  • moRtiZ #8
    Machete hatalmas karakter, már a Desperadoba is rakta az ívet. Imádom, musthave!!!

    Sajnálom hogy Mo.-n nem egybe mutatják be a 2 filmet, így kénytelen leszek "nemmozibanézni".
  • Iwant2Belive #7
    "mert két qrva xar filmről van szó. :("

    Talán nem haragszol meg ha nem veszem túl komolyan a kommentedet.
  • fv #6
    Gondot fog okozni, mert két qrva xar filmről van szó. :(

    Fel nem tudom fogni, hogy minek csinálnak mégegyet. A Machate előzetese tényleg vicces volt, és még tudtam volna nézni 5 percig, de hogy abból egy teljes film legyen?

    Úgy látszik, hogy Tarantinonak meg Rodrigueznek poén az, hogy "mesterrendezőkként" gagyi filmet csinálnak. Csak az a baj, hogy a néző mégiscsak egy gagyi filmet kap. Persze, hogy bukás volt. És a Machate is tuti bukás lesz.
  • Iwant2Belive #5
    Épkézláb igen, leszámítva azt az aprócska bökkenőt, hogy az a film fele; és igen, még akkor is ha nincs közvetlen kapcsolat a két rész között(?), én ezt egyben akarom és fogom megnézni, mert így érdekel igazán. Ellentétben az átlag moziba járó emberrel nekem nem okoz gondot végigülni több mint 3 órát:)
  • STREEX #4
    Őszintén szólva engem ez az előzetes jobban lázba hozott mint a 2 nagy film együttvéve!Nagyon várom